Haberler

Çankaya'da "Siyaset" Yasaklanıyor

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, kışlaya, okula ve ibadethaneye siyaset sokulması ne kadar yanlışsa, belediye hizmetlerine de siyaset sokulmasının o denli yanlış olduğunu söyledi.

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, kışlaya, okula ve ibadethaneye siyaset sokulması ne kadar yanlışsa, belediye hizmetlerine de siyaset sokulmasının o denli yanlış olduğunu söyledi.

Belediyenin uyguladığı "ayrımcılık ve ötekileştirmeler" nedeniyle Çankaya halkının en verimli yıllarının heba edildiğini söyleyen Barış Aydın, "Belediye başkanı, her mahalle, her yurttaşa eşit hizmet vermek için adalet terazisini elinden bırakmamalı. Çankaya Belediyesi'nde yıllarca hüküm süren siyaset 31 Mart sabahı son bulacak. O gün Çankaya Belediyesi kapısına 'Buraya siyasetin girmesi yasaktır' yazdıracağım" dedi.

Hiçbir işadamının şirketine personel alırken "nerelisin, hangi siyasi görüştensin, hangi dindensin" diye sormadığına işaret eden Aydın, "Söz konusu olan belediye olunca neden siyasi parti ve düşünceler öne çıksın? Belediye başkanı olduğumda personel politikası başta olmak üzere tüm belediye hizmetlerinde eşitlik ve liyakati esas alacağım. Çankaya gibi nüfusu 1 milyona dayanmış büyük bir ilçe hizmet beklerken, belediye başkanı ve çalışanlarının siyasetin içine batmaya hakları yok" şeklinde konuştu.

"SİYASİ PARTİ ROZETİMİ ÇIKARACAĞIM"

Aydın, sadece siyasi çıkarlar nedeniyle temel belediyecilik hizmetlerinden olan yol, altyapı, kaldırım, çöp toplama ve park benzeri hizmetlerin verilmesinde bile Çankaya'da büyük sorunlar yaşandığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Çankaya'nın aydın, kültürlü halkını ne yazık ki klasik belediyecilikten bile mahrum bıraktılar. Bunun en büyük nedeni iş bilmemek ve basit siyasi düşünce. Biz herkesi kucaklayan projelerimizle yönetime talip olduk. Çankaya Belediye Başkanı olduğumda bütün kesimlerin başkanı olacağım. İlk iş olarak siyasi parti rozetimi çıkaracağım ve belediye kapısına 'Buraya siyasetin girmesi yasaktır' yazdıracağım."

İş yaşamı da dahil ömrünün hiçbir döneminde herhangi bir siyasi düşüncenin esiri olmadığını dile getiren Aydın, 4 ay öncesine kadar hiçbir siyasi partinin içinde yer almadığını anımsattı. Barış Aydın, "Ancak, bu 'bana dokunmayan yılan bin yaşasın' demek değil. Elimi taşın altına sokma zamanının geldiğini anladım. Belediyecilikte dünya standartlarında işler üreten AK Parti'den aday oldum. Her seçimden sonra biraz daha değer yitiren ve iddiasını kaybeden Çankaya'nın yeniden ihtişamlı günlerine dönmesi için hem iş yaşamım, hem de STK'lardaki deneyimimle aday oldum. Herkesin başkanı olarak Çankaya'yı çok kısa sürede Doksanlı yıllardan kurtaracağım" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Çankaya Belediyesi Barış Aydın Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title