Haberler

Çankaya'da Sevdiğimiz Türküler'den Konser

Çankaya Belediyesi, vatandaşları “Sevdiğimiz Türküler” grubu ile buluşturdu.

Çankaya Belediyesi, vatandaşları "Sevdiğimiz Türküler" grubu ile buluşturdu. Yılmaz Güney Sahnesi'nde ücretsiz olarak düzenlenen konserde salon türküseverlerle doldu taştı.

Çankaya Belediyesi, Çankayalıları ve Ankara'nın farklı bölgelerinden gelen vatandaşları türkü şöleninde ağırladı. Yılmaz Güney Sahnesi'ni dolduran türküseverler, eğlenceli ve keyifli bir gece yaşadı. Ankara Devlet Konservatuarı'nda klasik müzik eğitimi almış müzisyenlerin 2015 yılında bir araya gelmesi ile oluşan "Sevdiğimiz Türküler"in konserine vatandaşlar da eşlik etti. Yaptıkları müziği "Sanat ayağını kendi toprağına basan, evrensel yöntemlerle dünyaya ulaşan bir yol seçmelidir" ve "Sevdiğimiz türküleri kendi bildiğimiz biçimde söyleyerek yola çıktık" diye tanımlayan grup, farklı tarzıyla beğeni topladı. Vokal ve flütte Boğaçhan Sözmen, klarnette Ekrem Öztan, viyolonselde Bekir Dinçer, piyanoda Evren Kalaycıoğlu, vurmalı çalgılarda ise Ali Can Öztan'ın yer aldığı "Sevdiğimiz Türküler", zengin repertuvarları ile göz doldurdu. Grubun seslendirdiği "Yalan Dünya", "Altın Hızma Mülayim" gibi türkülere eşlik eden vatandaşlar, yaklaşık iki saat boyunca türkü keyfi yaşadı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title