Haberler

Çankaya Belediyesi Kısa Film Gösterimleri Yarın Başlıyor

Çankaya Belediyesi Tarafından Düzenlenen "Kısa Film Günleri' Sinemaseverleri Yazlık Sinema Tadıyla Yeniden Buluşturacak. Pek Çok Festivalde Övgüye Değer Bulunan Kısa Filmlerden Oluşturulan Programda 58 Film Sanatseverlerle Buluşacak.

Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen "Kısa Film Günleri' sinemaseverleri yazlık sinema tadıyla yeniden buluşturacak. Kısa film günleri, yarın başlayacak 30 Ağustos gününe kadar sürecek. Pek çok festivalde övgüye değer bulunan kısa filmlerden oluşturulan programda 58 film sanatseverlerle buluşacak.

Sakarya Caddesi'ni geçtiğimiz Haziran ayından bu yana bir kültür ortamına dönüştüren Çankaya Belediyesi, merkezlerden sokağa taşan sanatın daha geniş kitlelere ulaşması için çaba sarfediyor.

Ahşap Heykel Sempozyumu ve Beşte Sanat konserleriyle Sakarya'ya renk getiren Çankaya Belediyesi, "Kısa Film Günleri' ile sokağa yeni bir soluk katacak.

Çankaya Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Ankara Uluslararası Film Festivali, Gezici Festival, Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali, Ankara Kızılay ve Çevresi Esnaf Dayanışma Derneği ve United Design'ın destekleriyle Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen "Kısa Film Günleri' sinemaseverleri yazlık sinema tadıyla yeniden buluşturacak.

Pek çok festivalde övgüye değer bulunan kısa filmlerden oluşturulan programda 58 film sanatseverlerle buluşacak.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Amacımız, Çankaya'dan yayılan kültür ve sanat ışığının tüm Türkiye'ye aydınlık yaymasıdır" dedi. Ankaralıları 21-30 Ağustos tarihleri arasında akşam saat 21.00'de başlayacak Çankaya Belediyesi Kısa Film Günleri'ne davet etti.(ANKA)

(KNT/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title