Haberler

Canımı Bile Veririm

"Bu Yol Uzun Bir Yol. İnşallah Yolun Sonunda Kadıköy'de Final Oynayacağız. Kocaeli Maçında Kaptanlık Pazubandımı Değil, Eldivenlerimi Attım. G.saray İçin Sahada Canımı Verecek Şekilde Mücadele Ederim."

"Bu yol uzun bir yol. İnşallah yolun sonunda Kadıköy’de final oynayacağız. Kocaeli maçında kaptanlık pazubandımı değil, eldivenlerimi attım. G.Saray için sahada canımı verecek şekilde mücadele ederim."

KOCAELİSPOR maçında agresif hareketleriyle sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çeken Sabri Sarıoğlu, dünkü karşılaşmaya damgasını vurdu. Karşılaşmanın son dakikasında attığı golle G.Saray’ı Bordeaux karşısında galibiyete ve UEFA Kupası’nda 4. tura taşıyan milli futbolcu, kırgın olduğu taraftarıyla barışırken, sahadaki şovu ve açıklamalarıyla da ön plana çıktı.

MAÇIN CANLI ANLATIMI

Aslan'a 1. dakikada yediği gol -Video

Arda'dan skoru 1-1'e getiren gol -Video

Kewell'dan mükemmel gol -Video

Arda'nın 2. Galatasaray'ın 3. golü -Video

Chamah'tan skoru 3-2'ye getiren gol -Video

Skoru 3-3'e getiren gol -Video

Sabri'den turu getiren gol -Video

Bülent Korkmaz:Herşey daha yeni başlıyor

Kadıköy’de final oynarız

Maçın bitiş düdüğünden sonra tribünleri tek tek dolaşarak taraftarı selamlayan Sabri, formasını yere koyarak üzerine kapandı. Formasını çıkarıp sallayan ve bir amigo gibi hareketleriyle tribünleri coşturan Sabri Sarıoğlu, daha sonra kendisine uzatılan mikrofonlara duygularını anlattı.

"G.Saray’ın başarısı için sahada canımı bile veririm" diyerek sarı kırmızılı renklere olan sevgisini dile getiren Sabri Sarıoğlu, şöyle devam etti:

"Bütün takımı tebrik etmek lazım. Geriye düştüğümüzde bile mücadeleyi bırakmadık. Son dakikada da olsa gol atmayı başardık ve tur atladık. Golün benden gelmesi de apayrı bir mutluluk. Son haftalarda iyi oynuyorduk ama kötü sonuçlar alıyorduk. Bu bizim için bir moral oldu. Bu yol, uzun bir yol. İnşallah bu yolun sonunda Kadıköy’de final oynayacağız. Ben 15 senedir G.Saray camiasındayım. Gözümü burada açtım diyebilirim. Bu zamana kadar her şeyimi G.Saray’a vermekten çekinmedim bundan sonra da böyle olacak.

Taraftarın takıma ve bana karşı tepkileri vardı. Benim de yanlış anlaşılmalardan dolayı onların karşısında kötü durumlara düştüm. Kocaeli maçında kaptanlık pazubandını değil, eldivenlerimi attım. G.Saray için sahada can verecek şekilde mücadele ederim. Bülent Hoca ile yan yana oynama fırsatı da bulmuştum. Benim için örnek teşkil eden birisidir. Ben de inşallah onun gibi büyük başarılara imza atmak isterim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title