Haberler

Canikli: "Eğitim, Bütün Yatırım Politikamızın ve Hizmet Anlayışımızın Birinci Sırasındadır"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli'nin Giresun-Erimez-Kulakkaya yayla yolunda incelemelerde bulunması- Canikli'nin iş makinesini kullanması- Tören alanından detay- Çocukların halkoyunu gösterisi- Canikli'nin konuşması- Canikli'nin anaokulu öğrencisi ile sohbet etmesi- Açılış kurdelesinin kesilmesi- Canikli'nin, sınıfları gezerek öğrencilerle ilgilenmesi Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli: - "Eğitim, bütün yatırım politikamızın ve hizmet anlayışımızın birinci sırasındadır.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli'nin Giresun-Erimez-Kulakkaya yayla yolunda incelemelerde bulunması- Canikli'nin iş makinesini kullanması- Tören alanından detay- Çocukların halkoyunu gösterisi- Canikli'nin konuşması- Canikli'nin anaokulu öğrencisi ile sohbet etmesi- Açılış kurdelesinin kesilmesi- Canikli'nin, sınıfları gezerek öğrencilerle ilgilenmesi Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli: - "Eğitim, bütün yatırım politikamızın ve hizmet anlayışımızın birinci sırasındadır. Bu da son derece doğaldır. 2002'den önceki bütçelerde en çok payı alan eğitim değil, başka bir alandı. Bizden sonra 2003'ten itibaren en büyük payı bütçede eğitim alıyor" Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "Eğitim, bütün yatırım politikamızın ve hizmet anlayışımızın birinci sırasındadır. Bu da son derece doğaldır. 2002'den önceki bütçelerde en çok payı alan eğitim değil, başka bir alandı. Bizden sonra 2003'ten itibaren en büyük payı bütçede eğitim alıyor" dedi.Çeşitli programlar için Giresun'da bulunan Canikli, Fındıkyurdu Anaokulu açılışı ile Çıtlakkale Anaokulu, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Aksu Spor Salonu'nun temel atma törenine katıldı.Bakan Canikli, Fındıkyurdu Anaokulu bahçesinde gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, devletin, insan hayatını ilgilendiren her alanda hizmet etmesi gerektiğini söyledi.İhtiyaca göre bir öncelik sıralaması yapılması gerektiğini belirten Canikli, "Bu sıralamada bizim önceliğimiz eğitim. Hiçbirini ihmal edemezsiniz, tüm yatırımları tamamlamanız gerekiyor. Eğitim, bütün yatırım politikamızın ve hizmet anlayışımızın birinci sırasındadır. Bu da son derece doğaldır. 2002'den önceki bütçelerde en çok payı alan eğitim değil, başka bir alandı. Bizden sonra 2003'ten itibaren en büyük payı bütçede eğitim alıyor" diye konuştu."Elbette eğitim birinci sırada yer almalıdır" diyen Canikli, şöyle devam etti: "Yatırım yaptığımız bizim geleceğimizdir. Türkiye'yi ileri taşıyacak kimler? Çocuklarımız. Onları ne kadar iyi yetiştirebilirsek ne kadar donanımlı hale getirebilirsek, teknolojiyle ne kadar yükleyebilirsek toplumu o kadar ileriye götürür, o kadar söz sahibi olur." Canikli, teknolojinin son imkanlarının eğitime aktarıldığını ve finansal destek anlamında da öğrencilere burs verildiğini dile getirerek, öğrencileri çok daha güçlü bir şekilde Türkiye'yi sırtlayabilir bir pozisyona getirmek için gayret gösterdiklerini anlattı.Bir anaokulu öğrencisi ile sohbet eden Canikli, kendisine ne olmak istediğini sordu ve "balerin, öğretmen, anne" yanıtını aldı. Konuşmanın ardından açılış kurdelesi kesildi. Canikli, sınıfları gezerek öğrencilerle yakından ilgilendi. Bir öğrencinin itfaiyeci olmak istediğini öğrenen Canikli, "siyasetin ateşini söndüreceğini" söyledi.Bakan Canikli, programları kapsamında Giresun-Erimez-Kulakkaya yayla yolunda incelemelerde bulundu, merkeze bağlı Karaali köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Nurettin Canikli Türkiye Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title