Haberler

Canik'te Sanata Tam Destek

Canik Belediyesi, HSBC Gönüllüleri Tiyatro Kulübü tarafından AÇEV’in "Çocuk Okuma Grupları" projesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği "Kaç Baba Kaç" tiyatro oyununa destek verdi.

Canik Belediyesi, HSBC Gönüllüleri Tiyatro Kulübü tarafından AÇEV'in "Çocuk Okuma Grupları" projesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği "Kaç Baba Kaç" tiyatro oyununa destek verdi.

HSBC Gönüllüleri Tiyatro Kulübü tarafından Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV')'nın 'Çocuk Okuma Grupları' projesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "Kaç Baba Kaç" tiyatro oyunu Canik Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Ray Cooney'in yazdığı, Haldun Dormen'in çevirisini yaptığı ve Apo Kaya'nın yönettiği oyun büyük ilgi görürken, oyunu Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Alican Usta da izledi.Tiyatro oyunu büyük beğeni toplarken, oyun sonunda HSBC Bankası yetkilileri, sanata ve projeye verdiği destekten dolayı Canik Belediyesi'ne teşekkür etti. Canik Belediyesi'nin kültür ve sanatta en çok yatırım yapan belediye olduğuna dikkat çeken Başkan Yardımcısı Alican Ustaş " Canik Kültür Merkezi (CKM) başta olmak üzere belediye olarak ilçemizin dört bir yanına kurduğumuz, eğitim, kültür ve sanat merkezleri ile kültür-sanatta öncü oluyoruz. Sadece CKM'de bir yılda 800 bine yakın insanımızı ağırladık. Belediye olarak çocuklarımız için hazırlanan böyle önemli bir projeyi kapsayan sanatsal etkinliğe destek vermekten mutlu olduk" dedi.

6 ilde 158 ayrı okuma grubundaki 3 bine yakın çocuğun okuma gruplarına katılımını destekleyen proje kapsamında daha önce Bursa, Eskişehir, Ordu, Adana ve Trabzon'da sahnelenen oyun, Samsun'un ardından 28 Şubat'ta İzmir'de sahnelenecek. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anne Çocuk Eğitim Vakfı Samsun Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title