Haberler

Canik'i Yatırımlar Değiştirdi

Yatırımcılarla Bir Araya Gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, €œcanik'in İlçe Olmasında En Önemli Faktör, Yapılan Yatırımlar ve Bununla Birlikte Olan Değişimdir” Dedi.

Yatırımcılarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Canik'in ilçe olmasında en önemli faktör, yapılan yatırımlar ve bununla birlikte olan değişimdir” dedi.

Canik ilçesinin kamu ve özel sektör yatırımları ile Samsun'da yatırımcının yeni adresi haline geldiğini belirten Osman Genç, yerel yönetimlerin birinci görevinin yatırımcının önünü açmak olduğunu söyledi.

Genç, "Canik'in ilçe olmasında en önemli faktör, yapılan yatırımlar ve bununla birlikte olan değişimdir. Yerel yönetimlerin en önemli görevi yatırımcının önünü açmaktır. Eski hizmet binamızın yerine yapılan otel ve alışveriş merkezi ile Samsun'da ticaretin kalbi Canik'te atacak. Canik, bünyesine kattığı Medimarin, Romatem ve Kızılay Bölge Kan Merkezi yatırımları ile sağlık üssü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Canik'e sadece özel sektörün yaptığı yatırımlar katrilyonlarla ifade edilemez hale gelmiştir" diye konuştu.

Başkan Genç, Canik'e yapılan ve bundan sonra yapılacak projeler hakkında da bilgi verdi. Damla İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Erol, Canik'te yatırımcıya kılavuz olduğu için Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti.

(SAM-SA) 25.04.2008 16:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title