Haberler

Cani Koca, Karısının Başını Kesip Poşet İçinde Karakola Getirdi

Güncelleme:

Hindistan'da kendisini aldatmakla suçladığı eşini öldüren cani koca, poşetin içine koyduğu kesik başla polis karakoluna gidip teslim oldu.

Hindistan'ın Ajjampura kentinde kendisini aldatmakla suçladığı eşini başını keserek öldüren cani koca, kadının kesik başını poşet içine koyup karakola götürdü.

"BU BENİM KARIM"

Bu sırada polislerden biri olayı cep telefonuyla görüntülemeye başladı. Torbayı yere bırakan adam, içinden kesik bir baş çıkardı. Kanlar içindeki başı polislere gösterip, "Bu benim karım" dedi.

Cani Koca, Karısının Başını Kesip Poşet İçinde Karakola Getirdi

POLİSLER DONUP KALDI

İsminin Roopa olduğu öğrenilen eşinin başını kesen cani kocanın soğukkanlılığı karşısında polisler donup kaldı.

İşte olay anından kareler;

Cani Koca, Karısının Başını Kesip Poşet İçinde Karakola Getirdi

Cani Koca, Karısının Başını Kesip Poşet İçinde Karakola Getirdi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hindistan 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (176)

TÜRKÜN GÜCÜ:

ADAM DOGRUSUNU YAPMIŞ BIRAKIN BU İŞLERİ AHLAK DİYE BIRSEY KALMADI TOPLUMDA EN KOTU BOSANIRIM DIYE MILLET ALDATAN ALDATANA KIMSEDE KORKU DIN IMAN KALMADI

11
30
yanıtYanıtla
Md:

En cok erkekler aldatıo kadın aldatınca ortalıgı ayaga kaldırıyorsunuz !

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

Hangi kanuna göre doğru? Orman Kanunu mu! İslam hukukuna göre BOŞANIRSIN! DARP EDEMEZ VE ÖLDÜREMEZSİN! Karakterli insan arayın ve güzgün insan bulun. Hastalık gibi su da İMTİHAN! HAYAT HAKKINI SEN VERMEDİN ALAMAZSIN!

yanıt5
yanıt1
ekoberk:

sizi çağın dışında 1000 sene geriden takip eden adam kılıklı tamtamlar sizi

yanıt0
yanıt0
Gökhan:

Türkiye de kadının aldatma yolu açılmıştır. Eşiniz karakola gidip istediği an sizi evden uzaklaştırabiliyor ve gözünüzün içine bakarak dostunu eve alabiliyor. yasamı ? tabi ki kadını koruyor.

21
15
yanıtYanıtla
haklısın:

doğru söylüyorsun aldatan kadının başını kesebilmeye izin çıkmalı dimi!!! aldatan erkeğin de başka bir yerini keselim tam olsun !!! aldatıyorsa boşa al tazminatını kardeşim

yanıt6
yanıt5
nasıl mantıktır bu ya?:

ben erkeğim ! erkekler de adam olmayı bilsin evliyken sağa sola sarkıntılık etmesin. eşine şiddet göstermesin o zaman ! böyle bir erkeği uzaklaştırmak için tabi ki karakola gidip uzaklaştırma isteyecek. sen nasıl bir zihniyetsin cahil herif

yanıt6
yanıt0
üzülüyorum:

türkiye böyle cahil yaratıklar oldukça ileri gitmeyecek. üzülüyorum böyle insanlara

yanıt3
yanıt0
edepsiz..:

kendini hindistandaki adalet kurallarına yakın hissediyorsan gidip orda yaşayabilirsin. hindu dinini benimser ineğe falan taparsın senin için iyi olur!! başka medeniyetlere bakıp neden ülkemizle kıyaslıyorsun tabikide kadın korunacak kanunlarda. kadınlarımızın erkeklerden çektiği yetmedi mi??

yanıt0
yanıt0
AKYAZILI:

Koca adam gibi adammış helal sana. zaten bu dünyada kadınlar değil de onların yerine robot bayanlar olsa asla dünyada cinayetler işlenmez. Robotlar erkeklerini dinlemeye ve emirlerini yerine getirmeye programlansın yeter.

11
25
yanıtYanıtla
Tüm 176 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title