Haberler

Cani Doktor

Tıp Diplomasını Duvara Astı; Amele Pazarında Kandırdığı 500 Kişinin Böbreğini Zorla Kesip Aldı. Cani Doktorun Müşterileri Arasında Türklerin de Olduğu Öne Sürüldü.

Tıp diplomasını duvara astı; amele pazarında kandırdığı 500 kişinin böbreğini zorla kesip aldı. Cani doktorun müşterileri arasında Türklerin de olduğu öne sürüldü.

Amele pazarından topladıkları işçileri özel kliniğine götürüp zorla böbreklerini çalan doktor Amit Kumar'ı Hindistan İnterpol aracılığıyla arıyor. 

İşçi ve sokakta yaşayan kişileri iş bulma vaadiyle özel kliniğine çağıran Kumar, işçileri önce böbreklerini vermeleri konusunda ikna etmeye çalışıyor. Organlarını vermeyenleri yaptığı iğneyle bayıltan Kumar, böbreklere zorla el koyuyor. Organ çetesi kuran Kumar'ın müşterileri arasında zengin ABD ve İngilizler bulunuyor. Çetenin Türk müşterilerinin de bulunduğu iddia ediliyor.

Zorla böbreği alınan Muhammed Selim başından geçen korkunç olayı şöyle anlattı: "Silahlı kişilerin zoruyla bir odaya götürüldüm. Daha sonra bana bir iğne yaptılar. Bilincimi kaybederek, bayıldım. Uyandığımda ise karın bölgemde ağrılar olduğunu hissettim."

Çetenin ikna ettiği kişilere bir böbrek için 1000 euro ödediği belirtildi. İhbar üzerine Hint polisi kliniği basarak böbrekleri zorla alınmak istenen 5 kişiyi kurtardı. Çetenin başı olarak bilinen doktor Amit Kumar ise kayıplara karıştı. Şimdi Hindistan'ın en çok aranan ismi unvanını kazanan Kumar'ı Interpol arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title