Haberler

Sevgilisinin Oğluna Tecavüz Edip Yakan Cani, Cesedi de Annesine Taşıttı

Güncelleme:

ABD'de sevgilisinin 13 yaşındaki oğluna tecavüz eden, sonra da çocuğu öldürüp cesedi yakan cani ile ona yardım eden oğlu ve çocuğun annesi yakalanarak hapis cezasına çarptırıldı.

ABD'nin New Mexico bölgesinde 13 yaşındaki Jeremiah Valencia isimli çocuk, annesinin erkek arkadaşı tarafından tecavüz edildi, yakıldı ve öldükten sonra yol kenarında bulunan bir çöp çukuruna attı.

DAHA ÖNCE DE KÖPEK KULÜBESİNE KAPATMIŞLAR

Avukat Marco Serna, çocuğun öldükten iki ay sonra cesedinin bulunduğunu ve daha önce de köpek kulübesinde tutulup yemeksiz ve susuz bırakıldığını, bu masum çocuğa bunu yapanın en ağır ceza alması için her şeyi yapacağını söyledi.

ANNESİ DE CİNAYETE KARIŞMIŞ

Çocuğun annesinin bir arkadaşına, oğlunun öldürüldüğünü söylemesinden sonra polis soruşturma başlattı. Olaydan sonra, çocuğun başka bir suçtan dolayı hapiste bulunan 35 yaşındaki annesi Tracy Ann Pena, erkek arkadaşı Thomas Ferguson ve erkek arkadaşının 19 yaşındaki oğlu Jordan Nunez, cinayetten hüküm giydi.

Yol kenarında cesedi bulunan çocuğun annesi ifadesinde, erkek arkadaşından korktuğu için erkek arkadaşına oğlunun cesedini yol kenarına atmak için yardım ettiğini söyledi.

KORKTUĞU İÇİN BABASINA YARDIM ETMİŞ

Cani adamın oğlu Jordan Nunez ise çocukken babasından şiddet gördüğünü ve korktuğu için babasına yardım ettiğini söyledi. Ferguson, cinayet ve adam kaçırmanın da içinde olduğu 17 ayrı suçtan yargılanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri New Mexico Valencia 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (86)

ETHEM ASLAN:

ARTIK TAŞ YAĞSIN İSTİYORUM BU PİSLİKLER GEBERSİN BENDE GEBEREYİM

271
3
yanıtYanıtla
MERVE MERMERCİ:

ETHEM kardes ızdırabını anlıyorum. Müslümanlar ölür, gâvurlar geberirir.Bu Cehennem ehli için bende gebereyim demek çok yanlış...Bir insanın ömrü ne kadar uzun ki.! Bunların Cehennem hayatı kabirlerinde başlıyor.Allahü Teâlâ Cehennemi yaratmasaydi bunların cezasını anında verirdi.Fakat o kullarına mühlet vermiş.Vade dolduğunda herkes hak ettiğini mutlaka bulacak.Bir kul dünyanın sonuna kadar yaşayıp hep böyle kötülükleri yapsa...Cehennemde kalacağı bir gün bile ona ceza olarak yeterdi.Fakat kâfirler Cehennemde ebedi kalacaklardır.Bir ayette Cehennemlikler Cehennemden bir an bile çıkabilmek için dünya dolusu mücevherleri bile olsa hemen verirlerdi buyuruluyor.Bu da Cehennemin tarifi mümkün olmayan ne dehşeti bir yer olduğunu göstermiyor mu.?

yanıt2
yanıt0
Elif naz:

Aynen tas yagsin

yanıt0
yanıt0
Bilooo cannnn:

Bir insan bu kadar da aynı duyguları paylaşırmı?????? Evet bende aynı duygular içindeyim!!!!!! Sağlıcakla kal.

yanıt0
yanıt0
BASRİ BASAR:

Bu kadar cahilce ve basitçe yazılan bir yoruma 205 beğeni .birincisi - müslümanlar gebermez olur.gavurlar geberirler. ikincisi- Allahü teâlâ işledikleri günahları yüzümden kullarına hemen cezalqndirsaydi dünyada tek bir canlı bırakmadı fakat onlara mühlet verilmiş vedeleri dolgun ise hak ettikleri cezalara carptirilacaklardir.

yanıt2
yanıt0
TANER TAN:

Eğer Allahü Teâlâ işledikleri günâhlar yüzünden kullarını hemen cezaladırsaydı dünyada tek bir canlı birakmazdı fakat O onlara mühlet vermiştir hesabı günü onlara hak ettikleri cezalar verilecektir.

yanıt2
yanıt1
Saffet:

Abd ile ne ılgısı var turkıyede bunların daha beteri oluyo 3 yaşında kız cocuguna tecavuz ne demek önce kendı ülkenizde olanlara bır bakın sonra başka ülkeleri eleştirin

212
37
yanıtYanıtla
Yakın yol.:

saffet, hadi koçum abd''ye, biz kendi ülkemizde senin gibi onun bunun çocuklarını istemiyoruz, hadi koçum abd''ye defol.

yanıt0
yanıt0
akıllı ol saffet:

saffet bundan beteri oluyo derken . . . . dostum sen kafayı mı yedin adam çocuga tecavüz etmiş yakmış annesine ve kendi oğluna taşıtmış sen diyorsunki türkiyede bundan beterleri oluyo bundan beter ne oluyor türkiyede . . . . . aklını başına al saffettt aklını başına alll. burdan bile türkiye ye saldırma planın görünmekte aklını başına alllll

yanıt0
yanıt0
Spastik:

Bu ne la

76
6
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title