Haberler

Sakatlanan Caner Erkin Sezonu Kapattı!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Caner Erkin Yeni Malatyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi. Beşiktaş, yıldız futbolcunun sezonu kapattığını açıkladı.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Caner Erkin Yeni Malatyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi. Beşiktaş, sakatlanan Caner Erkin'in sezonu kapattığını duyurdu.

3-1'LİK SKORLA KAZANARAK PUANINI 62'YE ÇIKARDI

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Yenimalatyaspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı takım, uzun süre berabere giden maçı 3-1'lik skorla kazanarak önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı ve puanını 62'ye çıkardı. Beşikaş'ın golleri Negredo, Talisca ve Quarejma'dan geldi. siyah- beyazlı takım Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

Sakatlanan Caner Erkin Sezonu Kapattı!

SAKATLANAN CANER ERKİN SEZONU KAPATTI

Mücadelenin ikinci yarısında sakatlanan Caner Erkin için Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi. Caner Erkin yapılan ortopedik muayenesi ve Acıbadem Fulya Hastanesi'nde çekilen MR'ı sonucu; sağ diz iç yan bağ (GRADE 2) yırtığı tespit edildi. Erkin, özel dizlik ile tedavi edilecektir. Erkin'in sezonu kapattığı da açıklandı. Yıldız futbolcu sezonun geri kalanında forma giyemeyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Erkin Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

FENERBAHÇE:

ETME BULMA DÜNYASI, SENEYE DE BİR CACIK OLMAZ SENDEN ZATEN ÇAKMA TOPÇU

5
9
yanıtYanıtla
drjohnfire:

size bilmediğimiz bir tarafınıza bilmediğimiz bir iş etmiş anlaşılan yaşa caner. . .

yanıt2
yanıt2
drjohnfire:

caner 3 büyük kulüpte parasının karşılığını vererek oynamış emektar bir futbolcudur. saygı duymalısınız siz gönderdiniz kovdunuz adamı geçmiş olsun canere , Allah Allah diyip vicdandan merhametten yoksun ama müslüman geçinen zındıklarıda Allah bildiği gibi yapsın göstermelik müslüman çok Allah ıslah etsin

4
2
yanıtYanıtla
Reis:

Caner iyi topçu, fakat onda da bir aksilik olmazsa Adriano Caneri aratmaz zaten, Bjk adına halledilebilir bir sorun gibi duruyor.

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title