Haberler

Caner Erkin'in Fenerbahçe Mutluluğu

Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki Son Maçında 3-1 Yendiği Cska Moskova'nın Türk Oyuncusu Caner Erkin, Bir Türk Takımı Olarak Fenerbahçe'nin Gruptan Çıkmasından Mutluluk Duyduğunu Söyledi.

Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki son maçında 3-1 yendiği CSKA Moskova'nın Türk oyuncusu Caner Erkin, bir Türk takımı olarak Fenerbahçe'nin gruptan çıkmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

Maçla ilgili değerlendirme yapan Caner, grupta iddiası kalmayan takımı için Fenerbahçe maçının bir prestij mücadelesi olduğunu vurgulayarak, “Kazanmak için çıktık, ancak Fenerbahçe kazandı. Fenerbahçe'nin bir Türk takımı olarak Şampiyonlar Ligi'nde devam etmesinden ben de çok mutlu oldum. İnşallah bir üst turu da geçerler ve yollarına devam ederler” diye konuştu.

"FENERBAHÇE SAHASINDA ÇOK İYİ, TARAFTARI MÜKEMMEL"

Fenerbahçe'nin kendi sahasında iyi futbol oynadığını belirten Caner, sahasında yapacağı maçı kazandığı taktirde bir üst turu da geçme şansının büyük olduğunu ifade etti.

Sarı-lacivertlilere bir üst turda rakip olarak Real Madrid, Barcelona gibi dünya kulüplerinin geleceğini hatırlatan Caner, Fenerbahçe taraftarına da övgüde bulunarak, “Dünya kulüpleri rakipleri olacak. Çok iyi konsantre olmaları lazım. Fenerbahçe içeride çok iyi oynuyor. Taraftar zaten mükemmel. Çok iyi konsantre olup içerideki maçı kazanıp, deplasmanda da beraberliğe oynamaları lazım bence” şeklinde konuştu.

"CSKA MOSKOVA'DA SIÇRAMA YAPMAK İSTİYORUM"

Rusya Ligi'nde geride kalan sezonda sakatlık geçirdiğini, çok fazla oynama şansı bulamadığını kaydeden Caner, yeni sezonda sıçrama yapmak istediğini ifade etti.

Caner, takımındaki durumuyla ilgili şunları kaydetti:

"Bu yıl fazla oynayamadım sakatlık geçirdim. Seneye çok iyi çalışıp forma şansı bulmak, oynamak istiyorum. İnşallah seneye benim için de güzel bir sezon olur. CSKA Moskova'da sıçrama yapmak istiyorum. Avrupa takımlarına gitmek istiyorum. Tabii ki ben de Avrupa'nın en iyi takımlarında en iyi liglerde oynamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title