Haberler

Candan'dan Liman Projesi Açıklaması

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, liman projesinin devrini değerlendirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, liman projesinin devrini değerlendirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Alaplı'da liman projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Liman projesinin şu anda beklemede olduğunu iptalinin söz konusu olmadığını belirten Candan, "Hiçbir bilgim yok, hakikaten devredildi mi? Bu konuda da bilgim yok, devredilen firmanın bakanlıkla herhangi bir müracaatı yok. Yokta yok ne diyeyim. onu bilmem, devrederken bana sormadılar. Bilemem ki, bu işi yapacaklarsa kendileri yaparlar. Ama bu işin etik olan tarafı sudur. Ahlakı olan tarafı vekile gelirsin dersin ki biz burayı böyle böyle yapacağız ne diyorsunuz. Bende bildiğimi söylerim. Derim ki bak bu arkadaş bana böyle böyle dedi ama genel midir? siz şöyle yaparsanız biz bunu hep beraber koordineli yapalım. Bakalım derim doğrusunu söylüyorum.

Yakışanı doğrusu budur. Bizde basından öğrendik. Dolayısıyla basınla böyle konuşarak bilgilendirerek karşılıklı, şimdi ben söyledim. Müracaat etmedin. Bunda bir bilgimiz yok. Birkaç tane yok peş peşe geliyor. İnşallah olur. Bende olmasını isterim.

Bu tür şeye karsı olmam mümkün değil. Ama ben size bana söyleneni söyledim. Ben burada secim sürecinde de söyledim. Ama Ben politika yapmayacağım. İster kızın ister ne yaparsanız yapın ama ben neyse onu

söyleyeceğim"

dedi.

Taşyapı firmasının yönetim kurulu başkanının,Başbakan Erdoğan'ın

köylüsü olduğunun

hatırlatılması üzerine Candan, "Ben bir şey diyemem. Keşke yapsalar. Keşke bu engeli aşıp da yapsa. Ben bundan mutlu olurum hiç bir sıkıntı yok. Burası da yapılmayacak diye bir durumda yok. Sadece geçici bir süreliğine

diğer

taraf ihaleye verilinceye kadar onlar çalışmaya başlayıncaya kadar böyle bir şey bilmiyoruz yok deyip, ondan sonra

o ihaleye çıkacak. Yoksa, iptal falan değil. Yani

İptal edilmişliği

yok bunu söylüyorum size, sadece beklemede. Çünkü

esas büyük

başka bir iş var. O ihaleye çıkıncaya kadar

büyük yatırımcılar

büyük isler

o oluncaya kadar

su anda beklemede

yoksa yapılmayacak diye bir şey yok. Yapılacak illaki yapılacak"

diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Candan Zonguldak Ak Parti Alaplı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title