Haberler

Canaydın Yeniden Başkan

Kulüpler Birliği Vakfı Olağan Genel Kurulu'nda, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın İkinci Kez Başkanlığa Seçildi.

Kulüpler Birliği Vakfı Olağan Genel Kurulu'nda, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ikinci kez başkanlığa seçildi.

Vakfın, Balgat'taki binasında yapılan ve Süper Lig'de mücadele eden tüm kulüplerin temsilcilerinin katıldığı toplantıda, 12 kulübün oyunu alan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, ikinci kez bu göreve getirildi.

Diğer aday Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'a ise 5 oy çıkarken, 1 oy da çekimser kullanıldı.

Genel Kurul salonunu oldukça sinirli bir şekilde terk eden Cavcav, 30 yıldır kulüp başkanlığı görevinde bulunduğunu belirterek, ''Özellikle sayın Canaydın döneminde, gerek mali, gerekse idari anlamda Kulüpler Birliği'nde en ufak bir ilerleme olmadı. Çok sayıda kulüpten özellikle benim başkan olmam yönünde teklif aldım. Bir dönem için başkanlık yapabileceğimi ifade ettim. Ancak bana teklifte bulunan arkadaşlar sonra fikir değiştirdi'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title