Haberler

Canaydın Kosova'Da Anıldı

Kosova Galatasaraylılar Derneği, Galatasaray Kulübü'nün Eski Başkanı Özhan Canaydın'ı Anma Töreni Düzenledi.

Kosova Galatasaraylılar Derneği, Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Özhan Canaydın'ı anma töreni düzenledi.

Bursa'da tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz pazartesi günü hayatını kaybeden Özhan Canaydın, Kosova Galatasaraylılar Derneği tarafından Kosova'nın başkenti Priştine'de anıldı. Kosova Galatasaray Derneği üyelerinin katıldığı anma töreninde açılış konuşmasını yapan Kosova Galatasaraylılar Derneği Başkanı Orhan Cemal Emincik, "Geçen gün Bursa'da Galatasaray'ın efsanevi başkanı Sayın Özhan Canaydın vefat etmiştir. Ondan dolayı biz de burada bugün bir anma töreni için bir araya geldik. Centilmen başkanımızın ölümü bizi çok üzdü. Fakat o bizim başkanımız ve Galatasaray aşığı olduğu için çok gururluyuz" dedi. Açılış konuşmasının ardından bir dakikalık saygı duruşu yapılırken, daha sonra Özhan Canaydın'ın hayatının anlatıldığı bir sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi.

Kosova Galatasaraylılar Derneği Başkan Yardımcısı Bekim Cabiri ise yaptığı konuşmada, Özhan Canaydın'ın beyefendiliğiyle ve centilmenliğiyle Galatasaraylıların ve rakip takımların taraftarlarının gönlünü kazandığını ifade ederek, "Bir Galatasaraylı olarak ezeli rakip Fenerbahçe'nin stadında aldığı alkışlar büyük bir servettir. Ne kadar servet harcasa dünyada bir Galatasaraylı bunu kazanamazdı. Gidişiyle tüm insanları bir araya getirdi, Kadıköy'de alkışlandı. Tüm takımların taraftarı ona saygıyla eğiliyor. Bir Galatasaraylı olarak ebedi rakibimiz Fenerbahçe'nin yaptığı jesti kutlarım ve yarinki derbi öncesinde Galatasaraylıların da Fenerbahçelileri alkışlamasını isterim" diye konuştu.

Anma töreninde daha sonra Özhan Canaydın için Fatiha okundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title