Haberler

Canaydın: G.saray İçin Yeni Çağ Balıyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Kulübün Gelirlerinde Ciddi Artışlar Olacağını Belirterek, 'Galatasaray İçin Yeni Bir Çağ Başlıyor' Dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, kulübün gelirlerinde ciddi artışlar olacağını belirterek, “Galatasaray için yeni bir çağ başlıyor” dedi.

Özhan Canaydın'ın, Seyrantepe'de yapılacak stat konusunda Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamalar, kulübün internet sitesinde de yayınlandı.

Seyrantepe'nin yanı sıra, Mecidiyeköy'de Galatasaray Store Çadırı'nın bulunduğu yer için düşündükleri projelerin, sarı-kırmızılı kulübün gelirlerini ciddi oranda artıracağını ifade eden Canaydın, “Seyrantepe projesi büyüklüğünün haricinde, ciddi bir finansman ihtiyacı olan projedir. Galatasaray için yeni bir çağ başlıyor. Gelirlerimizde ciddi artışlar olacak. Bu Türk sporu için büyük bir yatırımdır. Stadımızın 52 bin kişilik olmasının sebebi UEFA finalleri, Şampiyonlar Ligi finallerini ve turnuvaları yapabilecek olmamızdır. Ayrıca en büyük avantajımız da 2 bin 200 metrekarelik Mecidiyeköy'deki arazimizde ortalama 6 bin metrekarelik bir inşaat yapılacak. Galatasaray Kulübü iş merkezlerinin, iş hanlarının, lokallerinin bulunduğu yepyeni bina ile kasasındaki mülklerini arttıracak” şeklinde konuştu.

Ali Sami Yen Stadı'nda kalmaları durumunda önümüzdeki yıldan itibaren 60 milyon dolar kira ödeyeceklerini ifade eden Canaydın, “Dolayısıyla ondan da kurtulduk. Bu işten TOKİ de kazandı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Galatasaray da kazanıyor. Yazılanlara pek aldırmamak lazım, gerçek çok basit ve ortadadır, herkese bunu anlatmaya hazırım” dedi.

Galatasaray Adası'nın Avrupa'nın ilk deniz üstü tesisi olduğunu ifade eden Canaydın, “Herhalde bir şeyler yapmış bir başkan olarak anılmaya devam ederiz. Bu sene transferlerimiz çok güzel. O yüzden taraftarımız memnun ama memnun olmayan belli miktarda taraftarımız da olabilir. Onlara da zaman içinde haklı olduğumuzu gösterir, durağan devremizin neden olduğunu anlatırız ve Galatasaray'ı yine en yükseklere taşırız” şeklinde konuştu.

"KİTAP OLUR..."

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, Seyrantepe için yaptığı ön çalışmaların çok uzun sürdüğünü, kitap halinde yayınlanabileceğini kaydetti.

Proje için çalışmalarının 19 Mayıs 2004'de başladığını hatırlatan Canaydın, “Seyrantepe için yaptığım ön çalışma çok uzun sürdü. Bir kitap halinde bile yayınlanabilir. Refik Arkan kardeşim de çok iyi bilir, beraber koştuk bu yollarda. Müsait bir zamanda bu öyküyü uzun uzun anlatacağım” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title