Haberler

Canaydın: "Ersun Yanal ile Anlaştığımız Doğru Değil"

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile gelecek sezon için anlaştıkları yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısından sonra konuyla ilgili bir açıklama yapan Özhan Canaydın, bugün medyada bu yönde haberler çıktığını ifade ederek, "Gazetelerde, çok gizli operasyon yaptığımız yazılmış. Devam eden sözleşmeler üzerine operasyon olmaz. Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu da üzülmüş. Genç oyuncularımızı müştereken oynattığımız yer Vestel Manisaspor'dur. Ersun Yanal ile anlaştığımız konusundaki haberler gerçek değil" dedi.

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu da aylardır Ersun Yanal'ın gidip gitmeyeceği yönündeki soruları yanıtladıklarını belirterek, "Tam liglerin başladığı, kupa mücadelesinin olduğu dönemde böyle yanlış haberlerin kişilere zarar verdiğini düşünüyorum. Ersun Yanal ile 5 yıllık sözleşme yaptık. Daha birinci yılımızı doldurduk" diye konuştu.

Kulüp olarak büyük hedefleri bulunduğunu vurgulayan Çubukçu, "Bu amaçla gerekli takviyeleri yapıyoruz. Ersun Yanal, kulübümüzde mutludur. Ayrıca her kulübe eşit mesafedeyiz. Bir kulübe daha fazla kolaylık sağlamamız söz konusu değildir. Kulübümüzden futbolcu ya da teknik direktörün ayrılması söz konusu olursa, bedeli ne ise o istenir" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title