Haberler

Canaydın'a Mahalle Baskısı Var

22 Mart'ta Yapılacak Seçimli Genel Kurul Toplantısında Aday Olduğunu Açıklayan Taner Aşkın, Başkan Seçilmesi Halinde Tek Hedefinin Galatasaray'ı Kurumsal Yapıya Kavuşturmak Olduğunu Söyledi.

Galatasaray'ın 22 Mart'ta yapılacak Seçimli Genel Kurul toplantısında aday olduğunu açıklayan Taner Aşkın, başkan seçilmesi halinde tek hedefinin Galatasaray'ı kurumsal yapıya kavuşturmak olduğunu söyledi.

Aşkın, yaptığı açıklamada, başkan adayı olarak tek başına değil, bir ekip olarak çalıştıklarını ifade ederek, “Tek hedefimiz de Galatasaray'ı kurumsal yapıya kavuşturmak” dedi.

Kurumsallaşmanın önemsenmesi gerektiğini vurgulayan Taner Aşkın, “Galatasaray bugün kurumsal bir yapı içinde ama bu yapı yeterli değil, eksikler var, düzelmesi lazım. Bir takım şeylerde geç kaldık, eksik oldu. Ama bundan sonra bunlar olmayacak anlamını taşımıyor. Biz bütün enerjimizle bütün konsantrasyonumuzla azami gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

“MAHALLE BASKISI VAR”

Taner Aşkın, başkan Özhan Canaydın'ın seçimlerde aday olmak istemediğini, ancak kendisinin üzerinde “Mahalle Baskısı” bulunduğunu söyledi.

Aşkın, “Başkan geri dönmek istemiyor ama bir mahalle baskısı var. Bu onun fikri olmayabilir ama dönüyorsa bu mahalle baskısıdır, camianın baskısıdır. Ama sonuçta yine şahsi kararıdır” dedi.

“DEREYİ GEÇMEDEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ”

Taner Aşkın, futbol takımıyla ilgili görüşlerini de açıklayarak, bu görevin kendilerine teveccüh edilmesi halinde futbol takımıyla ilgili bir takım realitelerin ortaya çıkacağını dile getirdi.

Ancak şu anda bunları söylemenin çok doğru olmadığını anlatan Aşkın, “Şu anda başarıyla devam eden bir futbol takımı var. Almanya'daki olayı iş kazası olarak görüyorum, çok da önemsemiyorum. Bunlar futbolun içinde olan hadiseler. Bu ekip şu anda göreve devam ediyor. Zannediyorum süresi gelene kadar da devam edecek. Dereyi geçerken at değiştirilmez ama ne olacağını zaman içinde göreceğiz” şeklinde konuştu.

“KİŞİSEL BİR BEKLENTİM VE KİMLİK ARAYIŞIM YOK”

Taner Aşkın, seçimlerde şansını nasıl gördüğü yolunda bir soruyu ise “Seçimlerde şans diye bir şey yok. Önemli olan şu; Ben olaya kişisel bir beklenti ve kimlik arayışı içinde gelmedim, bu adaylığı da öyle açıklamadım” dedi.

Sadece Galatasaray'ın önemli olduğunu kaydeden Taner Aşkın, “Bizler hepimiz Galatasaray'ın birer parçasıyız. Galatasaray'a hizmet etmek için bu göreve talip oluyoruz. Galatasaray'da bugüne kadar hiç bir şey Galatasaray'ın üstünde olarak düşünülmedi, aynı felsefe ile devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

“BORÇ 242 MİLYON DOLAR”

Taner Aşkın, kulübün borçlarının kendi hesaplarına göre 242 milyon dolar olduğunu söyledi.

Yeniden yapılanmanın içerisinde özellikle, en başta ve en ciddi olarak ele alacakları konunun şüphesiz ki finansman olduğunu kaydeden Aşkın, “Belirli bir düzen, program içerisinde, proje üreterek, yeni gelir kaynakları sağlayarak, gelirleri arttırarak, giderleri mümkün olduğu kadar kısarak bir noktaya getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Taner Aşkın, kulüp başkanlarının ceplerinden para vermesinin doğru olup olmadığı şeklindeki bir soruyu ise “Futbol bir endüstri. 250 milyon dolarları konuşuyoruz. Kimsenin böyle bir parayı vaat etmesi kadar yanlış bir şey olamaz. Böyle bir parayı vereceğim diyen bir kişinin iyi niyetinden şüphe etmek gerek” diye yanıtladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title