Haberler

Canalioğlu 'Önemli Bir Müsabakayı Net Bir Skor ile Aldık'

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup eden Trabzonspor'da moraller yerine geldi.

Bordo-mavililer Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir galibiyet elde etti.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Canalioğlu, kendileri için önemli olan bir müsabakayı net bir skorla kazandıklarını belirterek, "Avrupa kupası hedefi doğrultusunda elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyduk. Oyuncularımızı kutluyorum. İyi mücadele ettik. Sorumluluk bilinci içerisinde iyi mücadele ederek goller bulduk. Yerinde oyuncu değişiklikleri ile de skoru kopardık. Bayan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz“ dedi.

Zeki Yavru ise maç boyunca iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Sonuçta rakibimiz buraya 4’te 4 yapıp geldi. İyi bir ekipleri var. Zaman zaman bize baskı kurdular ama 3-0 gibi net bir skorla ayrıldık. Avrupa yolunda bizim için önemli bir müsabakaydı. İnşallah önümüzdeki haftalarda bunu seriye bağlayarak ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yusuf Erdoğan da zor bir müsabakaya çıkacakları bilinciyle hazırlandıklarını kaydederek, "Bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Avrupa kupalarına gitmek için bu maçı almamız gerekiyordu. 3-0’lık net bir skorla galip geldik. Avni Aker’de ezici bir üstünlüğümüz var. Bunu da sürdürdüğümüz için mutluyuz” diye konuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, oyuna iyi başladıklarını belirterek, "Oyunun karşılığı 3-0 olmamalıydı. İlk 15 dakika daha çok topa sahip olan bizdik. Özgür’ün maçın başındaki sakatlığı bizim taktik anlamdaki oyun yapımızı ciddi süreçte sıkıntıya soktu. Ardından penaltı golüyle devreyi geride kapattık. İkinci yarı ise tek kale maç hesabına döndü oyun. Trabzon’dan iki tane golü kontra ataktan yiyorsak öz eleştiri yapmamız lazım. İki tane çok bariz hata yaptık. Bunun neticesi de bize pahalıya mal oldu. Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyorduk ama bunun kolay olmayacağını da biliyorduk. Sonuç olarak rakibi tebrik ediyorum ama üstüne basa basa söylemek istiyorum 3-0 bizim adımıza ağır bir mağlubiyet oldu” şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği oyuncusu Doğa, maç boyunca istediklerini yapamadıklarını vurgulayarak, “Topu ayağımız da tuttuk ama çok basit goller yedik. Mağlubiyet için üzgünüz” dedi.

Yusuf Emre Gültekin ise, Trabzon’un kendilerine karşı üstün oynamadığını belirterek, “Maçın başında gelen penaltı golüyle oyun disiplininden koptuk. Sonuçta da mağlup olduk” diye konuştu.

GÖKMEN ŞAHİN - OZAN KÖSE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title