Haberler

Çanakkalle Gezisinden Dönen Gençler Orduevinde Ağırlandı

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı Tarafından Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası Etkinlikleri Kapsamında Çanakkale'ye Gönderilen Lise Öğrencileri, 10 Günlük Gezilerinin Dönüşlerinde Orduevinde Ağırlandı.

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı tarafından Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası etkinlikleri kapsamında Çanakkale'ye gönderilen lise öğrencileri, 10 günlük gezilerinin dönüşlerinde orduevinde ağırlandı.

Mehmetçik Dershanesi'ne devam eden ve Hakkari Lisesi'nde okuyan 40 kız, 42 erkek öğrenci ile 10 idare personel olmak üzere 92 kişiye orduevinde bir öğle yemeği verildi. Yemeğe Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Azmi Utfan Cinek, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli Kurmay Yarbay Yahya Bacak de katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Hakkari Valisi Nasuhbeyoğlu, il dışına hiç çıkmamış öğrencilerin komutanların sayesinde bir çok ili gezip çeşitli yerleri gördüklerini belirterek, "Öğrenciler de gördüler ki bu topraklar çok kolay alınmamıştır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın ve devletimize zeval vermesin" dedi. Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Azmi Utfan Cinek ise gezinin amacına ulaştığını belirtti.

Yemek sonrasında kompozisyon yarışmasında dereceye giren 3 öğrenci ve gezide emeği geçen komutanlar ile geziye katılan tüm öğrencilere Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Azmi Utfan Cinek, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli Kurmay Yarbay Yahya Bacak tarafından değişik hediyeler verildi.

(FT-MET-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title