Haberler

Çanakkaleli Turizmcilerden Uluslararası Fuar Çıkarması

Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un Yaptığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı'na (Emitt) Katılan Çanakkaleli Turizmciler İstanbul'da Büyük İlgi Gördü.

Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un yaptığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı'na (EMİTT) katılan Çanakkaleli turizmciler İstanbul'da büyük ilgi gördü.

Beylikdüzü'nde bulunan TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMİTT) Çanakkale'den katılan turizmcilerin standları takdir topladı. Çanakkale'den Gelibolu ve Küçükkuyu belediyelerinin yanı sıra Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği'nin de (ÇATOD) stand açarak katıldığı fuarda 10 salonda 55 ülkeden 2 bin 250 firmanın tanıtım yaptığı açıklandı. Fuara Çanakkale'den katılan Küçükkuyu Belediye Başkanı Yusuf Aksoy ve Gelibolu Belediye Başkanı Cihat Bingöl, Çanakkale'yi ve ilçelerini en iyi şekilde EMİTT turizm fuarında tanıtmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi.

Öte yandan Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (ÇATOD) de fuarda ayrı bir stand açarak ilin tanıtımını yaptı. ÇATOD Başkanı Ali Akol, Çanakkale'yi uluslararası fuarda en iyi şekilde tanıtmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirterek, bu tür fuarlara katılmaya devam edeceklerini söyledi.

22 bin metrekarelik alanda ve 5 salonda 55 ülkeden 2 bin 250 iştirakçiyi ağırlayan EMİTT 2007 Fuarı, 4 gün hizmet verecek.

(AÖ-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title