Haberler

Çanakkale Şehitleri İçin "Bilek Güreşi" Müsabakaları Düzenlendi

Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinlikleri Kapsamında Maltepe'de Bilek Güreşi Yarışması Düzenlendi. Renkli Görüntülere Sahne Olan Müsabakalara Engelli Sporcular da Katıldı.

Çanakkale şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında Maltepe'de bilek güreşi yarışması düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan müsabakalara engelli sporcular da katıldı.

Maltepe Belediyesi'nin sponsorluğunda Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen müsabakalarda, bay ve bayan kategorilerinde, aralarında engelli sporcuların da bulunduğu çok sayıda yarışmacı bileğinin gücünü göstermeye çalıştı. Maltepe Kaymakamı Nuri Ziya Türkdoğan ve Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse'nin de izlediği müsabakalar öncesinde, Çanakkele şehitleri için saygı duruşunda bulunuldu.

Kaymakam Nuri Ziya Türkdoğan, açılış konuşmasında yarışmacılara başarı dilerken, bilek güreşi tekniklerini anlatarak taktik vermeyi de ihmal etmedi. Konuşmanın ardından müsabakalara geçilirken, açılış müsabakasını Belediye Başkanı Fikri Köse ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şahin Ayrım yaptı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada taraflar birbirine üstünlük sağlayamazken, Kaymakam Nuri Ziya Türkdoğan'ın da araya girmesiyle maç berabere bitti. Ardından kilolarına göre bayanlar müsabakalarına geçildi. 15 yaşındaki Esra Kiraz isimli genç kız, performansıyla herkesin takdirini topladı. Zorlanmadan rakiplerini deviren genç kız, attığı zafer çığlıklarıyla salondakilerin de dikkatini çekmeyi başardı.

Engelli sporcular da bilek güreşi müsabakalarında boy göstererek sporun engel tanımadığını gözler önüne serdi. Gün boyu devam eden yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu.

(RA-ED-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title