Haberler

Çanakkale Otogarı'ndaki Hırsız, Güvenlik Kamerası Sayesinde Yakayı Ele Verdi

Çanakkale Otogarı'ndaki Araçları Bir Aydan Beri Soyduğu İddia Edilen Zanlı, Güvenlik Kameraları Sayesinde Yakayı Ele Verdi.

Çanakkale Otogarı'ndaki araçları bir aydan beri soyduğu iddia edilen zanlı, güvenlik kameraları sayesinde yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, bir aydır otogardaki araçların torpido gözlerinde bulunan paraların çalınması üzerine ne yapacaklarını şaşıran şoförler, sonunda ilginç bir yönteme başvurdu. Hırsızları bir türlü yakalamayan otogar çalışanları daha önce değişik bölgelere yerleştirilen güvenlik kameralarındaki görüntüleri tek tek izleyerek hırsızın kimliğini belirlemeyi başardı. Otogar amirinin bulunduğu bölümde güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen çalışanlar, hırsızın son olarak Geyikli Seyahat firmasına ait Müjdat Sezen'in 17 SC 535 plakalı aracının ön torpido gözünden 80 YTL'yi çalarken görüntülendiğini görünce rahat nefes aldı.

Şoförler, sabah 07.30'da aynı bölgede beklemeye başladı. Akşam saatlerinde şahsın yine aynı yere hırsızlık amacıyla geldiğini gören çalışanlar, hiç şüphe uyandırmadan bu kişiyi takibe aldı. Can İzmirlioğlu isimli otogar çalışanı, M.Ö. isimli hırsız zanlısını aynı yerde yakalayarak polise teslim etti.

(AÖ-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title