Haberler

ÇANAKKALE Nikahtan 1 gün önce evlilik teklifinde bulundu

Nikahtan 1 gün önce evlilik teklifinde bulundu

ÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde yaşayan, belediyede arıtma tesisi işçisi Mustafa Kurt (23), dünyaevine girdiği Kader Kurt'a (20) nikahtan 1 gün önce evlilik teklifi yaptı. Mustafa Kurt, eşinin, bu zamana kadar sürpriz teklif beklediğini, kendisinin de nikaha saatler kala güzel bir organizasyon hazırladığını söyledi.

Bayramiç Belediyesi'nin arıtma tesisinde işçi olarak çalışan Mustafa Kurt, hayatını birleştirdiği Kader Kurt'a, nikahtan 1 gün önce, arkadaşı ile birlikte sürpriz evlenme teklifi yaptı. Kader Kurt'u gezme bahanesi ile Bayramiç Belediyesi Meyve Sebze Hali önüne getiren Mustafa Kurt'un 20 arkadaşı, aynı anda araçlarının farlarını ve ellerindeki meşaleleri yaktı. Bu sırada Mustafa Kurt da 17 ER 317 plakalı otomobilinin kaputunu açtı. Kaputta birlikte çektirdikleri fotoğraflar ile 'Sana ömür boyu başımın etini yeme fırsatını sunuyorum. Benimle evlenir misin' yazısını gören Kader Kurt, şaşkınlık yaşadı. Mustafa Kurt, arkadaşlarının yan yana park ettiği ve kaputlarında 'Benimle evlenir misin' yazısının olduğu araçların önünde Kader Kurt'a evlilik teklif etti. Kader Kurt'un 'Evet' cevabını vermesinin ardından çift, dans etmeye başladı. Mustafa ve Kader Kurt, 1 gün sonra ise dünyaevine girdi.

Mustafa Kurt, eşinin, bu zamana kadar sürpriz teklif beklediğini, kendisinin de nikaha saatler kala güzel bir organizasyon hazırladığını söyledi. Kurt, Sürpriz bir evlenme teklifi yapmak istiyordum. Fakat nasıl yapacağım konusunda kararsızdım. Arkadaşlarımla birlikte böyle bir sürpriz evlenme teklifi yaptım, mutluyum dedi.

Kader Kurt ise Sürpriz evlenme teklifi ile şok oldum. Aracın kaputundaki benim ve Mustafa'nın resmini görüp, yazıyı okuyunca şaşkınlığım arttı diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Evlilik teklifinden görüntüler

Kurt çiftinin otomobilin başında görüntüsü.

Kurt çifti ile röp.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title