Haberler

Çanakkale: Küçükkuyu Belediye Meclisi Toplandı

- Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne Bağlı Küçükkuyu Belediyesi'nin Bütçesi Yüzde 30 Oranında Azaltıldı.

- Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Belediyesi'nin bütçesi yüzde 30 oranında azaltıldı.

2007 yılı bütçesinin görüşüldüğü Ekim ayı toplantısının Halk Kütüphanesi'nde yapılan 3. oturumu, norm kadro uygulamasının başlayacak olması nedeniyle işlerine son verileceğini sanan geçici işçilerle ailelerinin tedirgin bekleyişiyle başladı. Toplantıda işçilere güvence veren Küçükkuyu Belediye Başkanı Yusuf Aksoy, bazı meclis üyelerine tepki göstererek, "Yola çıktığım ekibin beni arkadan vurması, yani Brütüslük'e özenmelerinin sonu hüsran olacaktır" dedi.

Meclis Başkan Vekili Akın Özdemir de, işçilere yönelik yaptığı konuşmada, "Yönetmelik gereği belediyeler norm kadroya kendilerini 6 ay zarfında uydurmak zorunda bulunuyor. Bu durum sanki norm kadroya sayı olarak uymayan personelin işten çıkarılacağı endişesini doğuuyor. Bu uygulama bundan sonra alınacak personeli kapsadığı için halen çalışmakta olan personele bir zararı yok. Şu an işçi konusunda yetki Başkan Aksoy da. Çalışmakta olan personelimizin iş konusunda huzursuz olmaması lazım" diye konuştu.

Belediyenin 2007 bütçesi yapılan oylamada yüzde 30 oranında kesintiye uğradı. Buna göre Küçükkuyu Belediyesi'nin 2007 bütçesi 3 milyar 249 bin YTL olarak kabul edildi.

(BE-AÖ-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title