Haberler

Çanakkale'den Kısa Kısa

Lapseki'ye bağlı Yeniceköy'de asfalt çalışması yapılıyor

Lapseki'ye bağlı Yeniceköy'deki yollarda asfalt çalışması yapılıyor.

Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı, İl Genel Meclisi üyeleri Eyüp Yılmaz ve Kaya Gencer ile Lapseki Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi Nurettin Girgin, İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Alkan ile köy muhtarı Ali Balta, birlik tarafından yaptırılan çalışmaları inceledi.

Tavlı, köy içi ve civarındaki yollarda yapılan çalışmaların maliyetinin 113 bin 539 lira olduğunu belirterek, "Kış mevsiminin yaklaşmasıyla köylerimizin yol, su gibi ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz" dedi.

-Yeşil Bayramiçspor bayan voleybol takımı sezonu açtı

Yeşil Bayramiçspor bayan voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Hazırlıklar kapsamında, takımın eski ve yeni sporcuları ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer'i ziyaret etti.

Tunçer, voleybolu seyretmekten büyük haz duyduğunu, ilçe takımının maçları seyretmektense ayrı bir keyif aldığını dile getirdi.

Sporcu ve yöneticiler daha sonra Kaymakam Kemal Kızılkaya ile görüştü.

-İŞKUR'dan hükümlülere iş arama teknikleri semineri verildi

İŞKUR Çanakkale İl Müdürlüğünce, hükümlülere iş arama teknikleri konusunda seminer verildi.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün hükümlüler için organize ettiği seminerlerin üçüncüsü Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda yapıldı.

Haklarında koşullu salıverilmelerine 1 yıl veya daha az süre kalan denetimli serbestlik tedbiri uygulanmak suretiyle bırakılan iyi halli hükümlülere, iş ve meslek danışmanı Necati Günay Öztürk tarafından, iş arama teknikleri ve kurum faaliyetleri hakkında bilgi verildi. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Ayhan Tavlı Çanakkale Yeniceköy Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title