Haberler

Çanakkale'den Kısa Kısa

Eceabat Belediyesi personeline yönelik Gökçeada gezisi düzenlendi.

Eceabat Belediyesi personeline yönelik Gökçeada gezisi düzenlendi.

Moral ve eğitim gezisi kapsamında aileleriyle geziye katılan Belediye Başkanı Kemal Dokuz ve belediye personeli, Gökçeada'da Mili Eğitim Bakanlığı'na ait tesiste konakladı.

Dokuz, bir araya gelmenin ve beraber olmanın başarı için önemli bir adım olduğunu belirterek, "Gökçeada'da belediyecilikle ilgili uzmanlarından gerekli bilgi ve görgüleri öğrendik. Bu buluşma daha çok kaynaşmamıza vesile olduğu gibi, Gökçeada'daki tarihi, doğal ve kültürel değerleri de görme fırsatı yakaladık" diye konuştu.

-THK Lapseki Şubesi'nden öğrencilere kırtasiye-

Türk Hava Kurumu (THK) Lapseki Şube Başkanlığı, ilçedeki ilköğretim okullarında eğitim gören öğrencilere kalem ve defter hediye etti.

Şube Müdürü Yaşar Genç, Lapseki'de okula yeni başlayan öğrenciler ile 2. sınıfta eğitim gören 700 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıttıklarını söyledi.

Dağıtıma, Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı, Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emrah Avdan, Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş da katıldı.

Muhabir: Ekip / Mehmet Bayer

Yayıncı: Zafer Akpınar - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Gökçeada Lapseki Eceabat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title