Haberler

Çanakkale'de Jandarmadan Sürücülere Hediye

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası ile Jandarmanın kuruluşunun 175’ inci yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma trafik ekipleri sürücülere çeşitli hediyeler dağıttı.

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası ile Jandarmanın kuruluşunun 175' inci yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma trafik ekipleri sürücülere çeşitli hediyeler dağıttı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığında görevli, Trafik Tim Komutanı Astsubay Murat DİLEK ile tim personeli Uzman Jandarma Ufuk KARA, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası ile Jandarmanın kuruluşunun 175' inci yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, trafik uygulamasında kontrol için durdurdukları sürücülere, üzerinde jandarma logosu bulunan "anahtarlık, ruhsat kabı ile asayiş ve trafik bilgilendirme broşürü" dağıtarak kutladılar. Çikolata ile kolonyada ikram eden jandarma personeli, sürücülere trafik kuralları hakkında uyarılarda bulunarak vatandaşların sempatisini kazandılar. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trafik Haftası Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title