Haberler

Çanakkale'de Bebeğin Kaçırılması

Çanakkale’de, sabah saatlerinde hastaneden kaçırılan 1 günlük bebek, 3 saat sonra bulunarak ailesine teslim edildi.

Çanakkale'de, sabah saatlerinde hastaneden kaçırılan 1 günlük bebek, 3 saat sonra bulunarak ailesine teslim edildi. Olayla ilgisi olduğu öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Çanakkale'de, sabah saatlerinde Devlet Hastanesi'nden kaçırılan 1 günlük bebekle ilgili soruşturma sürerken, 3 şüphelinin sorgulanmasına da devam ediliyor. İddiaya göre, hastaneden bebeği, S.Y ile annesi Z.Y aldı. Bebek, daha sonra A.Ç adlı kadına teslim edildi. A.Ç, bebekle birlikte Esenler Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi'ne gidip sağlık kontrolünden geçmek istedi. Sağlık merkezindeki görevliler, kadından şüphelenerek polise bilgi verdi. Aile Sağlığı Merkezi'ne gelen ekipler, bina dışında bekleyen ve görgü tanıklarının verdiği eşkale uygun olduğu tespit edilen S.Y ile Z.Y'yi yakaladı. Ardından A.Ç ile bebeğe de Aile Sağlığı Merkezi içerisinde ulaşıldı. Minik bebek ailesine teslim edilirken, S.Y ve Z.Y Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne, kanaması olan A.Ç ise önce kontrol için Devlet Hastanesi'ne ve ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 3 şüphelinin emniyetteki sorguları sürüyor.

Çanakkale Devlet Hastanesi Bahattin ve Huriye Demircioğlu ek binasında, Fatma ve Orhan Bozkurt çiftinin dün dünyaya gelen ikiz bebeklerinden erkek olanı sabah saatlerinde kaçırılmış, bebek 3 saat sonra bulunarak ailesine teslim edilmişti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bebek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title