Haberler

Çanakkale Dardanel Anneleri Unutmadı

Çanakkale Dardanelspor Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında duyarlılığını sürdürüyor.

Çanakkale Dardanelspor Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında duyarlılığını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı kulüp Anneler günü dolayısı ile anlamlı bir etkinlik daha düzenleyerek kulüp bünyesinde bulunan sporcular ve aileleri ile buluştu.

Çanakkale Dardanelspor profesyonel takım tesislerinde düzenlenen etkinliğe alt yapıda bulunan sporcuların aileleri ve Çanakkale'de bulunan Down sendromlu özel sporcular ve aileleri katılırken etkinlik boyunca katılımcılar kırmızı-beyazlı kulübün hazırlamış olduğu program çerçevesinde keyifli dakikalar yaşadılar. Türk futboluna bir çok yıldız kazandıran kırmızı-beyazlı kulübün bünyesinde halen çeşitli yaş gruplarında 120 alt yapı sporcusu bulunuyor. Bünyesinde bulunan sporcuların eğitim ve öğretimleri ile birlikte bakım, barınmalarını da sağlayan Çanakkale Dardanelspor'un sosyal projelerini kentle buluşturması takdir topluyor. Çanakkale Dardanelspor alt yapı sorumlusu Bülent Büberci yaptığı açıklamada kulüp başkanı Mehmet Önen'in direktifleri doğrultusunda özel günler konusunda hassasiyet gösterdiklerini ve sosyal sorumluluk projelerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Dardanelspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title