Haberler

Çanakkale Bayramiç'te Yılan Sokan Deve Telef Oldu

Bayramiç'te yılan sokan deve telef olduÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde 62 yaşındaki İsmail Yılmaz'ın yılan sokan 'Yılmaz-2' isimli güresçi devesi öldü.

Bayramiç'te yılan sokan deve telef oldu

ÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde 62 yaşındaki İsmail Yılmaz'ın yılan sokan 'Yılmaz-2' isimli güresçi devesi öldü.

Bayramiç'e 8 kilometre mesafedeki Daloba Köyü'nde yaşayan İsmail Yılmaz, geçen çarşamba günü saat 10.00 sıralarında, güreşçi devesi Yılmaz-2'ye, yem vermek için hayvan damına girdi. Devesini yerde hareketsiz şekilde bulan Yılmaz, kontrol ettiğinde telef olduğunu belirledi. Devesinde herhangi bir darp veya yara izi olup olmadığını kontrol eden Yılmaz, kapıda sarılı bir yılan olduğunu farketti. Kendisine de saldırmak isteyen yılana karşı yanı başında duran kürekle kendini savundu. Yılmaz, yılanın korkup, dışarı kaçarak otların arasında gözden kaybolduğunu söyledi. Yılanın sokarak öldürdüğü anlaşılan deveyi çiftliğinin yanındaki kendisine ait boş araziye kepçeyle kazdırdığı çukura gömen Yılmaz, "Sanki çocuğum ölmüş gibi üzüldüm. Geçen yıl da Yılmaz-1 isimli devemiz yılan sokması sonucu yine bu damda telef olmuştu. Yılmaz-2 isimli bu devemizi oğlum Uysal Yılmaz adına almıştım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Yılmaz Bayramiç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title