Haberler

Çan ve Yenice'de Buruk Açılış

Çanakkale’nin Çan ve Yenice ilçelerinde, AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın katkılarıyla halı saha ve basketbol sahası açılışları yapıldı.

Çanakkale'nin Çan ve Yenice ilçelerinde, AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın katkılarıyla halı saha ve basketbol sahası açılışları yapıldı. Açılışların eğlence bölümleri, Ankara'da meydana gelen patlama nedeniyle iptal edildi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın girişimleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla Çanakkale'nin ilçelerine 22 spor tesisi açılışının ikincisi Çan'da yapıldı. Açılışa AK Parti Milletvekili Bülent Turan, Milletvekili adaylarından Ayhan Gider, Jülide İskenderoğlu, Mehmet Özkurnaz, Çan İlçe Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye meclis üyeleri ve Çanlılar katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Çan Belediye başkanı Abdurrahman Kuzu, son 4 ay içerisinde, ilçeye bir çok hizmet ve yatırım yapıldığını belirterek AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'a teşekkür etti.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Bugün buraya gelirken farklı planlarımız vardı. Gençlerimizle futbol oynayacak, halaylar çekip eğlenecektik. Fakat yolda acı bir haber aldık. Maalesef Ankara'da gerçekleşen kanlı eylem sonucu birçok vatandaşımızın öldüğü haberi geldi. Biz bu oyunları çok gördük. İnşallah bunlarında üstesinden geleceğiz. Bugün halı saha tesisi açılış programları için buradayız. Hazırlıklar yapıldığı için bugünlük planımızı iptal etmedik. Sade bir şekilde açılış törenimizi gerçekleştireceğiz, programdaki eğlencelerimizi iptal ettik. Fakat Pazar günü devam etmeyi planladığımız açılış programlarını iptal etme kararı aldık" dedi. Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu katkılarından dolayı Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'a teşekkür plaketi takdim etti. Açılışın ardından katılımcılara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

YENİCE'DE 4 HALI SAHA VE 1 BASKETBOL SAHASI AÇILDI

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın katkıları ile Yenice'de hizmete giren 4 halı saha ile 1 basketbol sahasının açılışı da yine sade bir törenle yapıldı. Yenice ilçesindeki Yeşilyurt orta öğretim okulu, Mehmet Bodur Anadolu imam hatip lisesi, Cumhuriyet ilköğretim okulu, Yenice M.Y.O' da halı saha ile Yenice Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) de yapılan Basketbol sahasının açılışı için Yeşilyurt ortaokulu bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Yenice Kaymakamı Musa Evin, AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Milletvekili adayları Ayhan Gider, Julide İskenderoğlu ve Mehmet Özkurnaz, Belediye Başkanı Veysel Acar, Kalkım Belde belediye başkanı İbrahim Taşkın, AK Parti ilçe başkanı Mehmet Güngör, ilçe milli eğitim Müdürü İbrahim Çakır ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından, 4 halı saha ile 1 basketbol sahasının açılışı, öğrenciler ile birlikte kurdelesi kesilerek yapıldı. Yeşilyurt ortaokulu bahçesindeki halı saha içine geçilerek çeşitli hediyeler verildi. Çanakkale'nin ilçelerinde yapılan halı saha ve spor tesislerinin açılışı için Pazar günü düzenlenecek olan tüm törenler ise iptal edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Yenice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title