Haberler

Yangında Can Pazarı! İtfaiye Eri Küçük Çocuğu Havada Yakaladı

Güncelleme:

ABD'nin Georgia eyaletinde çıkan yangında adeta can pazarı yaşandı. Bir itfaiyeci dumanların arasından çıkardığı çocuğu aşağıya fırlattı, orada bekleyen bir diğer itfaiyeci ise çocuğu havada yakaladı.

ABD'nin Georgia eyaletinde bulunan bir binada çıkan yangında adeta can pazarı yaşanırken, itfaiye ekibinin binadakileri kurtarma çalışmaları da görüntülendi.

HAVADA YAKALADI

Kurtarma çalışmaları sırasında, uzatılan merdivenle üçüncü kattan inen 2 kişi ve kendinden geçmiş bir çocuğun acil müdahale için itfaiye erine fırlatılışı görüldü. İtfaiye eri çocuğu havada yakalayıp hemen sağlık ekiplerine yetiştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

hacibaba:

lem nası itfaiye bunlar. . alta şişme minder koysalar ya. . çocuğun canıyla şov yapmış lavuk. .

2
3
yanıtYanıtla
enver salih:

sen minder atardın eminim itfaiyecilere saygı gösterelim onlar çok fedakarlık isteyen iş yapıyor canı pahasına zor meselek ben 6 ay amatör olarak başladım yurt dışında sonra bıraktım yemedi ateşle şaka olmaz

yanıt1
yanıt0
SİNİRLİ!:

HA YERE ÇAKILIKP DİREKT ÖLMESİ DAHA İYİ YANİ? NE İÇİYOSUNUZ SİZ YA :)

1
3
yanıtYanıtla
tarafsız:

Çoçuğun ya boynu kırılsa yada elinden kaçırsa ne olacaktı kurtarayım derken ölecek çoçuk

2
1
yanıtYanıtla
Tamam:

Ölmemiş konuşma işte

yanıt2
yanıt1
tarafsız:

ulan yorumlar tam türk kafası ölmemiş işte nedemek lan mal ölmediği zorunamı gittiki konuşma diyorsun bu yapılan şuursuzca kurtarış böyle olmaz boynu kırılıp ölseydi haber şöyle yapılsaydı( kurtarmak için aşağı attı tuttular ama boynu kırıldı yada felç kaldı ne yazacaktınız o zaman yorum yapmış olmak için yazmayın

1
0
yanıtYanıtla
bilgili bey:

arkadaşlar çocuk zehirlenmiş olabilir her saniye önemli müdahale için boş konuşmayın

1
0
yanıtYanıtla
enteresan:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınboşa cocouk dusseydı boynu kırılsaydı gıbı bılmeden yorum yapmayın. . ıtfayıceler zaten bu gıbı durumlar ıcın egıtımlı alttakı ıtfayıyecının tutacagını bıldıgı ıcın cocougu attı cocgun buyuk ıhtımal acıl tedavıye ıhtıyacı vardı cunku elınde cocukla merdıvenden ınmek zaten zor o ınene kadar belkı cocuk olebılırdı en doğrusunu yasayan ve bılen bılır. . bız anca kılavyenden bol keseden atarız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title