Haberler

Can Maxım Mutaf, Milli Takım Kadrosundan Çıkarıldı

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın başarılı isimlerinden Can Maxim Mutaf A Milli Takım aday kadrosundan çıkartıldı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın başarılı isimlerinden Can Maxim Mutaf A Milli Takım aday kadrosundan çıkartıldı.

A Milli Takım Genel Menajeri Haluk Yıldırım ve doktor Tahsin Beyzadeoğlu Can Maxim Mutaf'ın sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. A Milli Takım Genel Menajeri Haluk Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Sakatlığı sebebiyle oyuncumuz Can Maxim Mutaf'ı A Milli Takım aday kadrosundan çıkartmış bulunuyoruz. Sağlık ekibimiz oyuncumuzun tedavi sürecini yakından takip edecek ve sağlığına kavuşarak en kısa sürede sahalara dönmesi için gerekli organizasyonu ve çalışmaları yapacaktır. Oyuncumuza geçmiş olsun der, en kısa sürede basketbola dönmesini dileriz" dedi.

A Milli Takım Doktoru Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu ise Mutaf'ın sakatlığıyla ilgili bilgi vererek, " Dün yapılan akşam antrenmanında sol dizinden sakatlık geçiren oyuncumuza hemen ilk müdahalesi yapılarak, ödem için fizyoterapi ve ilaç tedavisine başlanmıştır. Bugün yapılan MR tetkiki sonucunda, sol dizde ön çapraz bağ ve menisküs yaralanması olduğunu tespit edilen Can Maxim Mutaf'ın ameliyat olması gerektiğini Milli Takım Teknik ve İdari Heyeti'ne bildirilmiştir" açıklamasında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Maxim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title