Haberler

Can Kurtarmaya Gitti Canından Oluyordu

Yaralıyı Hastaneye Götüren Ambulans Şoförüne Silah Çekip, Bıçakla Yaraladılar.

Bursa'da bu sabah meydana gelen trafik kazasında yaralanan Yeşim Canpolat'ı (35) hastaneye getiren ambulans sürücüsü Suat Altay (38), yanında oturan ve aracı daha hızlı sürmesini isteyen Canpolat'ın alkollü olan nişanlısı Mustafa Akbulut (36) ve arkadaşı Yusuf Ziya Bıyıklı (26) tarafından uyarıldı. Daha fazla hız yapamayacağını söyleyen sürücü yaralı yakınlarının kendisine saldırması sonucu ambulansı durdurdu. Bıçaklı saldırıya uğrayan Altay canını zor kurtarırken, ambulanstaki sağlık görevlileri ise telsiz ile merkezlerinden 'Ne olur bizi kurtarın" diyerek yardım istediler.

Merkez Yıldırım İlçesi Erikli Mahallesi Erikli Kavşağı'nda sabah saat 07.00'de meydana gelen trafik kazasında, Yeşim Canpolat yaralandı. Kazanın ardından haber verilmesi sonucu olay yerine 112 Acil Servis'e ait ambulans ve sağlık ekipleri kısa sürede ulaştı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı Yeşim Canpolat, sağlık ekipleri ve nişanlısı ile erkek arkadaşlarının yardımıyla ambulansa bindirildi. Bu sırada Canpolat'ın nişanlısı Mustafa Akbulut ile arkadaşı olan Yusuf Ziya Bıyıklı Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne hareket eden ambulansın önüne oturdular. Aşırı alkollü oldukları belirlenen Akbulut ve Bıyıklı, ambulansın sürücüsü olan Suat Altay'ı aracı daha hızlı sürmesi için uyardılar.

ÖNCE DÖVDÜLER SONRA BIÇAKLA YARALADILAR

Ambulansın önünde oturan alkollü gençler, "Trafik çok sıkışık. Daha fazla hız yapmam mümkün değil." diyen sürücüye yumruk attılar. Şaşıran sürücü, aracı sağa çekip ambulanstan indi. Bu sırada "Neden gitmiyorsun" diye bağıran alkollü gençler belinden çıkardıkları bıçakla saldırdıkları Suat Altay'ı sol elinden bıçakladılar. Can kurtarmak için uğraşırken can derdine düşen ambulans görevlileri, cep telefonu ve telsiz ile merkezlerini uyararak 'Ne olur bizi kurtarın' diyerek yardım istediler. Bir süre sonra polisleri karşılarında gören alkollü iki kişi kaçarken ekipler, yaralı genç kızın hastaneye gitmesi için ambulansa eşlik ettiler.

Yeşim Canpolat ile parmağından yaralanan ambulans sürücüsü Suat Altay Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken polisler kaçan Mustafa Akbulut ve Yusuf Ziya Bıyıklı'yı yakaladılar. Polise direnen ve karşı gelen zanlılar sorgulanmak üzere Ertuğrul Gazi Polis Merkezi'ne getirildiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title