Haberler

Çan Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nde Seçimsiz Kongre

Çanakkale'nin Çan ilçesinde "Kırmızı Et Üreticileri Birliği"nin seçimsiz olağan kongresi yapıldı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde "Kırmızı Et Üreticileri Birliği"nin seçimsiz olağan kongresi yapıldı.

Birliğin Belediye İşhanı'ndaki binasında Ahmet Uslu'nun divan başkanlığında yapılan olağan genel kurulunda konuşan Birlik Başkanı Ramazan Terzi, bir yıl önce kırmızı et üreticilerine hizmet etmek amacıyla kurdukları birliğe yeni katılımlarla beraber 135 üreticinin üye olduğunu söyledi. Terzi, 2011 itibariyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen "Hayvancılık Destekleri" adı altında kırmızı et üreticilerinin desteklendiğini ve üyelerinin bu destekten faydalandırıldığını belirterek, üyelerine 135 bin liranın dağıtıldığını söyledi. Kongreye Çanakkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Hayati Güre'nin bakanlık temsilcisi sıfatıyla katılırken, kongrede 2011 yılı faaliyet raporu ile demetim raporu ve bilanço-gelir tabloları okunarak ibra edildi.

Çan İlçesi Kırmızı Et Üreticileri Birliği yönetimi Ramazan Terzi başkanlığında Halim Çetin, Seyhan Çetin, Salih Çakır ve Mustafa Taşkın'dan, denetleme kurulu ise Rasim Kökçü, Cengiz Yılmaz ve Ahmet Uysal'dan oluşuyor. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Uslu Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title