Haberler

Çan Halk Eğitimi Merkezi Çocuk Bakımı ve Yetiştirilmesi Kursu Açacak

Çanakkale'nin Çan İlçesi'nde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Tarafından 0-6 Yaş Arası Çocukların Bakımı ve Yetiştirilmesi İçin Kursları Açacak.

Çanakkale'nin Çan İlçesi'nde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 0-6 yaş arası çocukların bakımı ve yetiştirilmesi İçin kursları açacak.

Çan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bayram Ali Dur, projenin Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından Avrupa Birliği'nin maddi katkısı ve UNICEF'in teknik desteğiyle açılacağını söyledi. Dur, kursun 0- 6 yaş grubu çocuğu olan anne ve babaları kapsadığını ve Çan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde açılacağını belirterek, "Benim ailem adındaki kurslara katılacak velilerin müdürlüğümüze müracaat etmeleri yeterli olacak" dedi.

Haftada iki saat olmak üzere 18 hafta sürecek olan kurslardan hiç bir ücret alınmayacağını da ifade eden Dur, "Bu kurs için hizmet için eğitimden geçirilen iki öğretmen görevlendirildi. Çocuğunuzu ihmal, istismar ve şiddetten yalnızca siz koruyabilirsiniz. Bunun için çocuğumu en iyi şekilde nasıl yetiştirebilirim diyen 0- 6 yaş arası çocuğu olan anne ve babalarımızı kursumuza bekliyoruz" şeklinde konuştu.

(GŞ-AÖ-MŞ)

13.01.2007 14:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title