Haberler

Can Dostlar Osmangazi'ye emanet

Osmangazi Belediyesi, yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını unutmadı.

Bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkisini gösteren koronavirüs salgınına karşı toplum sağlığını korumak için her türlü tedbiri alan Osmangazi Belediyesi, sokak hayvanlarını da ihmal etmiyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, özellikle salgın hastalık yüzünden kapanan kafe ve restoranların olduğu bölgelerde sahipsiz hayvanların aç kalmamaları için belirli noktalara yiyecek ve su bırakıyor.

Ayrıca Avrupa'nın en modern hayvan barınağı olma özelliğini taşıyan Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nde sokak hayvanlarının bakım ve tedavisi de aralıksız olarak devam ediyor.

Koronavirüs salgınında vatandaşların yanı sıra sokak hayvanlarının da olumsuz etkilenmemesi için gayret gösterdiklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Sokak hayvanları için yıl boyunca rutin olarak yaptığımız çalışmalar aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımız, evde kalırken dışarıdaki sokak hayvanları için endişelenmesin. Can dostlar bize emanet. Ekiplerimiz, Osmangazi'nin birçok noktasına düzenli olarak yiyecek ve su bırakarak, sahipsiz hayvanları besliyor. İhtiyaç halinde sokak hayvanlarının bakım ve tedavisi de barınağımızda yapılıyor" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Belediyesi DOST Partisi Koronavirüs Osmangazi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title