Haberler

Çan'da Ramazan Coşkusu Sürüyor

Çan Belediyesi 9 yıldır aralıksız devam ettiği Ramazan Etkinlikleriyle, Ramazan ayında Çan’ı adeta bir cazibe merkezi haline getirmeye yine devam ediyor.

Çan Belediyesi 9 yıldır aralıksız devam ettiği Ramazan Etkinlikleriyle, Ramazan ayında Çan'ı adeta bir cazibe merkezi haline getirmeye yine devam ediyor.

Çan Belediyesi 9. Ramazan Etkinlikleri, üçüncü etkinliği ile Çanlılarla buluştu. Çan Belediyesi Termal Park Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen halk oyunları gecesine, vatandaşlar adeta akın etti. Çan Belediyesi ve Kaz Dağları Halk Oyunları Topluluğu (KAHOT) işbirliği ile sergilenen halk oyunları gecesinde 11 farklı yörenin folklor oyunları izleyicilerle buluştu. Vatandaşlar, farklı illerden gelen 160 kişi 11 gruptan oluşan geniş bir ekibin icra ettiği muhteşem halk oyunları gösterilerinin coşkusuna kendini kaptırdı. Aynı zamanda Avrupa şampiyonu da olan İstanbul Folklor Eğitim Merkezi'nin nefes kesen Kafkas dansı ise izleyenleri mest etti. Gece boyunca temponun hiç düşmediği etkinliğe, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan ozanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Murat Okan, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Çan Belediyesinin 9. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Çan KAHOT ile birlikte düzenlediği Halk Oyunları Gecesinde konuşan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, "Bu akşam müthiş bir kalabalık var ve buradan görüntü çok hoş görünüyor. Bu güzel katılımdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bu akşam memleketimizin farklı yerlerinden 11 ekibimiz var. Aydın'dan, İstanbul'dan, Çan'dan, Çanakkale'den gelen halk oyunları ekiplerimizle çok güzel bir gece olacak inşallah. Ramazan Etkinliklerimize ilk başladığımız yıl, gerek yok böyle şeylere diye tepki göstermişti bazıları. Ama şu an görüyoruz ki Çanlılar Ramazan Etkinliklerini sevdi ve sahip çıktı. İnşallah bundan sonraki yıllarda da aynı coşkuyla bu etkinliklerimize devam edeceğiz. Ayrıca bu akşamın oluşmasında emeği geçen KAHOT Başkanımız Mehmet Keser'e, KAHOT eğitmeni Hakan Çetin'e ve tüm bu ekiplerde yer alan herkese teşekkür ediyoruz. Dernek Başkanımız, hocamız ve oyuncularla beraber müthiş görsel bir gece bizi bekliyor" ifadelerini kullandı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Kuzu İstanbul Termal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title