Haberler

Can Ataklı kimdir? Can Ataklı kaç yaşında, nereli? Can Ataklı hayatı

Güncelleme:

Gazeteci Can Ataklı yazıları ile dikkat çekiyor. Kimya mühendisi anne-babanın oğlu olarak Diyarbakır'da doğdu. İstanbul İktisadi ve Ticari ilimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler bölümünde eğitim gördü. Can Ataklı evli mi?

Mustafa Can Ataklı tam adına sahip gazeteci, oyuncu, Yeni Ortam gazetesinde gazeteciliğe adım attı. Ardından Vatan, Günaydın, Dünya, Tan, Sabah, Kanal 6, Habertürk TV, Star, Star TV ve Business Channel'da çeşitli pozisyonlarda görevler aldı. İşte, Can Ataklı kariyeri, biyografisi...

CAN ATAKLI KİMDİR?

Ataklı, 1 Mayıs 1956'da tarihinde babasının görev yeri olan Diyarbakır'da, Hikmet Ahmet ve Kadriye Özkan çiftinin oğlu olarak dünyaya geldi. Anne ve babası kimya mühendisidir. Çocukluğu Susurluk, Uşak, Erzincan gibi yerlerde geçti. Balıkesir Atatürk İlkokulundan mezun oldu. İstanbul Erkek Lisesi ardından iki ve üçüncü sınıfı, ailesi Ankara'ya taşındığından Ankara Gazi Lisesi'nde bitirdi. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler bölümü mezunudur.

Can Ataklı kimdir? Can Ataklı kaç yaşında, nereli? Can Ataklı hayatı

Gazeteciliğe 1975 yılında Yeni Ortam gazetesinde başlayan Ataklı, Vatan gazetesinde ve 24 Saat gazetesinde çalışmalarına devam etti. Vatan, Günaydın, Dünya, Tan, Sabah, Kanal 6, Habertürk TV, Star, Star TV ve Business Channel'da köşe yazarı, yayın koordinatörü, yazı işleri müdürlüğü yaptı. 1986 yılına kadar Günaydın gazetesinde çalıştı. 1980 yılında 16 ay askerlik yaptı.1984 - 1985 yılları arası Tan gazetesini yönetti. 2003-2004 yılında Star TV'de ana haber sundu ve Kırmızı Koltuk adlı programın sunuculuğunu yürüttü. Vatan gazetesinden 2013 yılında ayrılan Can Ataklı, Sabah gazetesinin kuruluş kadrosunda yer aldı, uzun süre köşe yazarlığı yaptı. 2015 yılının Ekim ayından beri Korkusuz Gazetesinde yazılar kaleme aldı. 2016 yılından itibaren hafta içi her gün Halk TV'de Yazı İşleri adlı programı hazırlayıp sundu. Tele1 televizyonunda görev alan Ataklı, sinema ve dizilerde oyuncu olarak da görev aldı.

Ataklı, 1983 yılında Handan Türkeli, 1989 yılında Ayşe Savaşçın, 2012 yılında TGRT Haber eski spikeri Seyran Savaş ile evlendi. Bu evliliklerden Tuvana, Begüm ve Peri adlarında üç kızı vardır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Diyarbakır Can Ataklı İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title