Haberler

Çamtepe Köyünde Konak Sevinci

Balıkesir'in Burhaniye İlçesine Bağlı Çamtepe Köyünde Köy Konağı Törenle Hizmete Girdi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı Çamtepe köyünde köy konağı törenle hizmete girdi.

Çamtepe köyünde devlet yardımıyla yaptırılan köy konağı, vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Konağın yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Bekir Şahin Tütüncü, köylerde birlik ve beraberlik sayesinde az parayla çok işler yapıldığını belirtti. Tütüncü, "Çamtepe'de köy konağına büyük ihtiyaç vardı. Köylülerin oturacakları bir mekan yoktu. İki bölümden oluşan köy konağı 30 bin YTL'ye mal olmuştur. Köy konağının köylülerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Köylerdeki

vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Tütüncü köy konağının kurdelesini kesti. Açılıştan sonra köylüler konuklara pilav, kavurma ve ayran ikram etti. Çamtepe'deki törene Kaymakam Tütüncü'nün yanı sına, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Çelik, İl Genel Meclisi üyeleri Bayram Kalay ve Şefik Birdar, Tarım İlçe Müdürü Süleyman Kızılcan, Müftü Ali Efe, muhtarlar ve köylüler katıldı.

(SŞ-YS-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title