Haberler

Cami Önünde Dilenen Gencin Cebinden Çıkan Para Şaşırttı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde cami önünde dilenen bir kişinin cebinden 600 TL para çıktı.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentte cami önünde dilencilik yapanlara yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri cami önlerinde yapılan denetimlerde duygu sömürüsü yaparak dilenenlere müdahalede bulunuldu.

Zabıta Karakoluna götürülerek haklarında tutanak tutulan dilencilere Kabahatler Kanunu'na göre ceza kesilirken, dilencilerin üzerinden çıkan kağıt ve madeni paralara da el konuldu.

Sağır ve dilsiz numarası yaparken yakalanan bir dilencinin üzerinden 600 TL para çıktı. Dilencilerin üzerinden paraları kısa sürede topladıklarına dikkat çeken İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, alın teri dökerek para kazanan insanların duygularının nasıl sömürüldüğünü şaşkınlıkla gördüklerini söyledi. Sağır ve dilsiz numarası yaparak İskenderun halkının duygularını sömürenlere karşı kararlıkla mücadele edeceklerini ifade eden Aksoy, bu konuda vatandaşların kesinlikle duyarlı olmalarını ve bu kişilere fırsat vermemelerini istedi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Belediyesi Bekir Aksoy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title