Haberler

Camdan Sarkan Kocasından Sinirini Alamayan Kadın, Eşinin Üzerine Pencereyi Kapattı

Güncelleme:

Kazakistan'da evden çıkmak isteyen kocasına izin vermeyen sinirli kadın, kapıyı kilitleyince, evde kilitli kalan adam camdan sarktı. Sinirini alamayan kadın, eşinin içeri girmemesi için pencereyi kapattı. Tüyler ürperten o anlar, kamerayla kaydedildi.

Kazakistan'da evden çıkmak isteyen adama izin vermeyen eşi kapıyı kilitledi. Çiftin tartışması alevlenince, kızgın adam kendini camdan sarkıttı. Sinirini alamayan kadın ise eşinin içeri girmemesi için camı pencereyi kapattı. Türyler ürperten o anlar, karşıdaki bir binadan kamerayla kaydedildi.

Camdan Sarkan Kocasından Sinirini Alamayan Kadın, Eşinin Üzerine Pencereyi Kapattı

KAPIYI AÇMAZSA CAMDAN SARKACAĞINI SÖYLEDİ

Evden çıkmak isteyen adama izin vermeyen eşi kapıyı kilitleyince, çiftin arasında hararetli bir tartışma başladı. Kapıyı açmadığı takdirde kendini camdan sarkıtacağını belirten adam, eşinin kapıyı açmamayı sürdürmesi üzerinde dediğini yaptı. Sinirini alamayan kadın ise eşinin içeri girmemesi için pencereyi kapattı. Kendini uzun süre camdan sarkıtan adam, karşı binadaki bir vatandaş tarafından kamerayla kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kazakistan Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title