Haberler

Çambaşı Kayak Tesisi Bu Kış Açılacak

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı Yaylası’nda bulunan kayak tesisinin bu kış mevsiminde hizmete açılacağını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı Yaylası'nda bulunan kayak tesisinin bu kış mevsiminde hizmete açılacağını söyledi.

Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, kayak tesisi için bugüne kadar 38 milyon TL harcandığını, tesise ulaşan yol konusunda da önemli bir ilerleme sağladıklarını belirtti. Yılmaz, "Geçtiğimiz yıl 'kayak tesisimizi yol nedeniyle açmıyoruz' demiştim. Yüzde 98'ler seviyesinde bitirdiğimiz tesisimizi inşallah bu sene hizmete açacağız. Melet Irmağı ile Çambaşı arasındaki yolu da tamamladığımızda bu bölgemiz em turizm hem de nüfus açısından ciddi bir cazibe merkezi olacak. Kabadüz ilçemizin kayak tesisi çok masraflı bir iş. Tesisimizin ve yolun birbirini tamamlayan ana unsurlar olmasından dolayı yapacağımız işin tam donanımlı olması gerekir" dedi.

Kabadüz ilçesine doğalgaz müjdesi veren Başkan Yılmaz, "Kısa bir süre önce Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun aldığı kararla doğal gaz ana boru hatlarının geçtiği ilçelere gaz verilebilir denildi. Bilindiği gibi ilimizin de doğal gaz ana boru hattı Kabadüz'den geçiyor. Aldığımız meclis kararıyla Kabadüz ilçe merkezimizdeki yaklaşık 500 haneye gaz verilecek. Bunun yanı sıra Çambaşı ve Kayak Tesisimizin olduğu yere gaz verilsin istedik ve AKSA Doğal Gaz firması bu talebimizi kabul etti. Hemşehrilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Yılmaz, Kabadüz'e yeni belediye binası ve kültür merkezi inşa edileceğini, ihalelerinin en kısa bir süre içerisinde gerçekleştireceğini de sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Çambaşı Kabadüz Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title