Haberler

Cam Ustaları Büyülüyor

II.Uluslararası Odunpazarı Cam Festivali tüm hızıyla devam ederken, ustaların çalışmalarına izleyicilerden büyük ilgi gösteriyorlar.

II.Uluslararası Odunpazarı Cam Festivali tüm hızıyla devam ederken, ustaların çalışmalarına izleyicilerden büyük ilgi gösteriyorlar.

Festivale katılan sanatçılar, ürettikleri birbirinden değerli cam objeler ile Eskişehirlileri adeta büyülüyorlar. Kent halkı tarafından büyük ilgi ile takip edilen gösteriler Eskişehirlilerin cam sanatına olan ilgisinin artmasına olanak sağlıyor. Program kapsamında dünyanın farklı noktalarından Odunpazarı'na gelen sanatçılar cam sanatının tüm güzelliğini büyük bir başarı ile sergiliyorlar. Festivalde, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı da dünyaca ünlü cam sanatçıları ile birlikte cam işlemeye çalıştı.

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen II.Uluslararası Odunpazarı Cam Festivali 26 Mayıs Pazar günü saat.10.30'da Davide Salvadore'nin Odunpazarı Sıcak Cam Atölyesinde sunacağı konferans ve çalıştayla başlayıp, Türk Halk Müziğinin iki büyük ustası Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu'nun saat 20.00'da, Odunpazarı keydanında sunacağı konser ile devam edecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title