Haberler

Kamyon ile Kamyonet Çarpıştı: 1 Yaralı

Güncelleme:

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında cam üretiminde kullanılan ham madde taşıyan kamyon ile kamyonet çarpıştı.

Cam madeni yüklü kamyon ile kamyonet çarpıştı: 1 yaralı

Cam madeni yüklü kamyon ile kamyonet çarpıştı

KARABÜK - Karabük'ün Safranbolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında cam üretiminde kullanılan ham madde taşıyan kamyon ile kamyonet çarpıştı. Kaza bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Safranbolu - Bartın Karayolu Kirkille mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Şevki Subaşı idaresindeki 34 DZ 8676 plakalı kamyonet kavşaktan dönüş aldığı sırada Eflani istikametinden gelmekte olan Adem Akıncı yönetimindeki 78 ST 545 plakalı kamyon ile çarpıştı. Olası bir facianın önüne geçen kamyon sürücü direksiyonu kırarak yoldan çıkması sonucu devrildi. Kaza sonrası devrilen kamyon sürücü Akıncı yaralandı. Ön camı kırarak dışarı çıkan sürücü Akıncı olay yerine gelen 112 ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan kamyonette bulunan sürücü Şevki Subaşı ile yanında bulunan eşi Sultan Subaşı ile torunu 11 yaşındaki Derin Fidan kazadan yara almadan kurtuldu.

Bakım çalışması olduğundan tek şeride düşen yolda meydana gelen kaza sonrası araçlar çekici yardımı ile kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Safranbolu Karabük Bartın Subaşı 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title