Haberler

Cam Kız Zeynep'e Vali Morali

Akraba Evliliği Sonucu Doğuştan Cam Kemik Hastalığına (Osteogenesis İmperfecta) Yakalanan Zeynep Güneri'ye, Vali Yardımcısı ve Sur Belediye Başkanı Ahmet Aydın ile Diyarbakırlı Şarkıcı Bedri Ayseli Moral Ziyaretinde Bulundu. Vali Yardımcısı Aydın, Zeynep İçin El Ele Vermemeleri Gerektiğini Söyledi.

Akraba evliliği sonucu doğuştan cam kemik hastalığına (osteogenesis imperfecta) yakalanan Zeynep Güneri'ye, Vali Yardımcısı ve Sur Belediye Başkanı Ahmet Aydın ile Diyarbakırlı şarkıcı Bedri Ayseli moral ziyaretinde bulundu. Vali Yardımcısı Aydın, Zeynep için el ele vermemeleri gerektiğini söyledi.

Doğuştan cam kemik hastalığına yakalanan ve geçtiğimiz aylarda okul okumak için iki ayağını kestirmek zorunda kalan Zeynep Güneri'ye (22) destek ziyaretleri sürüyor. Kırılan kemiklerine rağmen 22 yaşında kendi imkanlarıyla okuma yazmayı söken ve tek eliyle yaptığı resimlerle bir sergi açan cam kız Zeynep Güneri'ye, Vali Yardımcısı Ahmet Aydın ve şarkıcı Bedri Ayseli moral ziyaretinde bulundu. Huzurevleri semtinde ikamet eden cam kızı evinde ziyaret eden Aydın ve Ayseli lap top ve müzik CD'si hediye etti.

Ziyaret esnasında oldukça duygulu anlar yaşayan cam kız Zeynep Güneri, ziyaretten dolayı Vali Yardımcısı Ahmet Aydın ve şarkıcı Bedri Ayseli'ye memnuniyetini dile getirdi. Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Aydın, Zeynep için hep beraber el ele vermeleri gerektiğini belirterek, "Doğuştan cam kemik hastalığına yakalanan Zeynep kızımızın bu haliyle bile hayata dört elle sarılması oldukça sevindiricidir. Zeynep kendi imkanıyla ilk önce okuma yazmasını öğrendi. Daha sonra okula gitmek için iki ayağını

kestirmek zorunda kaldı. Bu azminden dolayı kutluyorum. Kendisine akülü engelli arabası da hediye edeceğiz" dedi.

Akraba evliliği sonucu doğuştan kemik hastalığına yakalanan Zeynep Güneri ise diz üstü bilgisayarının tek hayali olduğunu belirterek, "Artık yalnız değilim. Bilgisayarım olmadan önce kendimi çok yalnız hissediyordum. Ama şimdi bilgisayarımla herkesle internet üzerinden görüşebilirim. Vali Ahmet Aydın'la bir düğünde tanıştık. Kendisi bana her konuda yardımcı olacağını söyledi. Şimdi ise beni ziyarete geldi. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Cam kız Güneri, bozuk olan apartman asansörü için de Vali Yardımcısı Aydın'dan yardım istedi. Aydın, apartman yöneticisini çağırarak sorunun bir an önce çözülmesini istedi. Şarkıcı Bedri Ayseli ise kendi bestelediği şarkıları Zeynep'e okuyarak moral verdi.

(SK-AŞ-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title