Haberler

Cam Fabrikasında Çıkan Yangın Korkuttu

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bulunan bir cam fabrikasının elyaf üretim alanının çatısında çıkan yangın, paniğe neden oldu.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan bir cam fabrikasının elyaf üretim alanının çatısında çıkan yangın, paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre yangın, Çayırova Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir cam üretim fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle fabrikanın elyaf üretimi yapılan bölümünün çatısında yangın çıktı. Yangın nedeniyle dumanlar kısa sürede gökyüzünü kapladı. Yangını gören çalışanlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine Gebze, Darıca, Çayırova ve İstanbul'dan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede fabrikaya ulaşan ekipler alevlere müdahalede bulunarak yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle fabrikanın çatısında maddi hasar oluştu.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Çayırova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title