Haberler

Çalıştığı Otelin Asansöründe Sıkışarak Öldü

Esenler'de çalıştığı otelin asansör kapısı ile kabini arasında sıkışan temizlik işçisi genç kadın, feci şekilde hayatını kaybetti.

Esenler'de çalıştığı otelin asansör kapısı ile kabini arasında sıkışan temizlik işçisi genç kadın, feci şekilde hayatını kaybetti.

Olay, Yavuz Selim Mahallesi Yavuz Selim Caddesi üzerinde yer alan bir otelde saat 18.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre, otelde temizlik işçisi olarak çalışan Gonca Gaflı, oda temizliği için üst kata çıkmak üzere asansöre bindi. Gaflı'nın elbisesi bu sırada kapanan asansörün otomatik kapısına sıkıştı. Gaflı, bir anda harekete geçen asansör kabini ile kapı arasında sıkışarak ağır yaralandı. Gelen sesler üzerine harekete geçen otel görevlileri sağlık ekipleri ile itfaiyeden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri genç kadını kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 3 saat süren kurtarma çalışmalarının ardından sıkıştığı yerden çıkarılan Gonca Gaflı'nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Gaflı'nın cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yaşamını yitiren Gonca Gaflı'nın 1 ay önce otelde işe başladığı ve evli olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, yaşanan kazayla ilgili soruşturma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Esenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title