Haberler

Çalışmalarımız Yeşiltepe Bölgesinin Gelişmesine Katkı Sağlayacaktır

Güncelleme:

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe Bölgesinde Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Alican Bozkurt, Abuzer Kabakaş, Selim Pilten ve bazı daire müdürleri ile birlikte 3 Mayıs Salı günü saat 08.30'da Yeşiltepe Bölgesi muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kahvaltılı sohbet toplantısının ardından Yeşiltepe Bölgesinde Seyran, Fatih, Koşu ve Yeşilkaynak mahallelerindeki esnafları da ziyaret etti.

Başkan Çakır, "Mahalle ve Esnaf gezileri düzenleyerek mahalle sorunlarını yerinde tespit etme imkanı buluyor, görülen sorunları da öncelik sırasına göre planlayarak hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Çakır: Mezarlık Yolundaki çalışmalarımız devam etmektedir…

Mezarlık yolundaki çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Namık Kemal Caddemiz (Mezarlık Yolu): Şehir Mezarlığı, Galericiler Sitesi, Hal Binası ve bazı hizmet gurupları tarafından yoğun şekilde kullanılan bir yolumuz. Bu yolumuz üzerindeki yeni düzenleme ve peyzaj çalışmaları hızla devam etmektedir. Bu çalışmalarımız Yeşiltepe bölgesinin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Bu yolumuzun uzunluğu yaklaşık 4.5 km olup, yol üzerine ayrıca iki büyük kavşak da yapacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Çakır: Taziye evi yapımı büyük oranda tamamlandı…

Belediye Başkanı Ahmet Çakır Fatih Mahallesinde yapımı devam eden Taziye Evi'nde de incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Çakır, "Yeşiltepe Bölgemizde vatandaşlarımızın farklı etkinlikler için kullanacağı bir sosyal tesis bulunmamaktaydı, yapılan çok amaçlı sosyal tesis ve Taziye evi ile bu eksiklik giderilmiş olacak" dedi.

Mahalle muhtarlarına teşekkür

Mahalle muhtarlarına da teşekkür eden Başkan Çakır, "Muhtarlarımız bölgelerinin ve mahallelerinin sorunlarını takip ediyor ve bu sorunları bize iletiyorlar. Bizler de gelen bu sorunların çözümü noktasında çalışmalarımızı daha yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Çakır'a teşekkür…

Fatih Mahalle muhtarı Ahmet Ulukaya ile Koşu Mahalle muhtarı Fahrettin Akça yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ederek, "Malatya merkeze yapılan bütün hizmetler bizim buraya da yapılmaktadır. Yapılan hizmetlerin tamamlanmasıyla Yeşiltepe daha çağdaş bir görünüme kavuşacaktır" dediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title